Home / Raport despre starea ficţiunii / “120 de români au fugit dintr-un restaurant din Spania fără să plătească”

“120 de români au fugit dintr-un restaurant din Spania fără să plătească”

Zoom

Lucian Mîndruță (analist Facebook): “Hrană! Jaf la drumul mare! Spania! Europa! Pămînt! Vă rog eu, haideți să nu le mai spunem oamenilor acestora români, ci pe numele lor adevărat, pe care toată lumea îl știe: votanți PSD.”

Gheorghe Hagi (antrenor Viitorul Constanța): “Ce e fuga dacă nu o mișcare du-te-vino din picioare? E bine să faci mișcare? Da, este bine! E bine să pleci fără să plătești? Asta nu mai e bine. Deci, pînă la urmă, important e să rămînem cu ce e bine și să lăsăm ce-i rău deoparte. Doar așa putem mînca. Și eu nu pot să trăiesc fără mîncare pentru că altfel aș muri.”

Liviu Dragnea (președinte PSD): “Dacă Guvernul Cioloș nu-i împingea pe oameni să emigreze ca să-și salveze viața, poate nu ajungeam în această situație. Poate au plecat fără să plătească pentru că nu le-a plăcut mîncarea. Conga este un dans frumos. În facultate am făcut parte dintr-o trupă de conga.”

Moise Guran (proprietar de aplicație): “Chiar în aceste momente lucrăm la o aplicație care să te anunțe pe mobil în momentul în care oaspeții vor să fugă de la masă. O să fie cutremurătoare!”

Mihai Bendeac (jurat la iUmor): “Ce dacă n-au plătit nota? Important e că s-a rîs. Oamenii au dansat și au făcut spectacol. Dacă plăteau nota și nu mai auzea nimeni de ei era mai bine? Nu cred. Cred că am fi fost cu toții mult mai triști. Din partea mea au un «Da» și un loc în finală.”

Traian Băsescu (client celebru): “Mi-ar plăcea să fie pentru toți la fel de simplu. Dar iată că unii dintre noi nu putem să dansăm conga atunci cînd vine vremea să plecăm din restaurant. Abia dacă ne ținem pe picioare. Apropo, se poate dansa conga în patru labe? Că tare bine le-ar prinde finanțelor mele dacă aș învăța…”

Klaus Iohannis (președinte, ardelean): “Trebuie să recunosc, și eu mai fac asta uneori. Numai că nu sînt suficient de rapid ca să fug dansînd conga. De obicei, cînd n-am bani să achit nota, dansez conga la bucătăria restaurantului, în timp ce spăl vase.”

Șerban Nicolae (apărătorul pușcăriașilor): “Am auzit de pățania românilor din Spania și am trecut deja la primele măsuri. Pregătim un act normativ pentru grațierea tuturor persoanelor condamnate pentru că nu și-au plătit nota și au fugit din restaurant dansînd conga. Să nu credeți că e o lege cu dedicație. Nu facem decît să transpunem în legislație o decizie a Curții Constituționale.”

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.