Home / Lifestyle / 3 locuri unde să mănînci bine în Centrul Vechi cu mai puțin de 15 de lei

3 locuri unde să mănînci bine în Centrul Vechi cu mai puțin de 15 de lei

Zoom

De fiecare dată cînd ies să mănînc în Centrul Vechi, iau cu mine o cutie de aspacardin. Bag o tabletă înainte să cer nota, în preîntîmpinarea unui mini-infarct. Cum să nu te ia cu palpitații cînd vezi că ai dat peste 15 lei pe bruschete? 15 lei pe pîine cu roșii și busuioc! Din fericire, studiind atent, am descoperit locurile în care mă duc să mănînc înainte să mănînc.

Calif – Deși e poziționată pe Șelari fix vizavi de mogulul șaormelor de la Dristor, ce cîștigă Dristor prin servicii, Calif recuperează prin gust. e ceva în sosurile alea de iaurt cu muștar, în cartofii ăia necongelați tăiați cubulețe, care te face să mănînci pînă crăpi. Unde mai pui că e și cu vreo 3 lei mai ieftină.

Latin – e deschis proaspăt, dar e genul de fast-food care trebuie reținut. Au de departe cea mai bună pizza pe care am mîncat-o în ultima vreme. Nu ți-o fac pe loc, dar simți că aluatul ăla e lăsat la dospit și nu ai textura de carton gumat de la pizzeriile de cartier. De încercat și chipsurile făcute in-house.

Lîngă Argentin – Sau, cum îi zice popular, la cutiuță. e cea mai oribilă mîncare de cantină. Dar merge cu berea ieftină de la Argentin ca vinul cu brînzeturile.

(6016 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.