Băsescu: ”Nu eu am fost huiduit, ci armata, deoarece a omorât oameni de-a lungul istoriei”

01 decembrie 2012 Dan Panaet 3 comentarii
Băsescu: ”Nu eu am fost huiduit, ci armata, deoarece a omorât oameni de-a lungul istoriei”

Băsescu a explicat astăzi că nu el a fost fluierat la defilarea de Ziua Națională, ci Armata Română, deoarece a omorât o mulțime de oameni de-a lungul timpului.

”Nu cred că huiduielile și fluierăturile îmi erau adresate. De ce m-ar fluiera lumea pe mine? Că am apărat statul de drept și am luptat împotriva mogulilor și a grupurilor de interese? Sunt sigur că oamenii prezenți și-au exprimat dezaprobarea față de faptele oribile comise de armată, care de-a lungul istoriei a omorât mii de oameni și a invadat teritorii străine. Nu vreau să răsucesc cuțitul în rană, dar știați că la Grivița soldaților români li s-a ordonat să tragă?” a declarat Traian Băsescu.

Președintele a atras atenția că oamenii din care e compusă armata sunt extrem de periculoși, întrucât poartă armă asupra lor și sunt antrenați să ucidă. ”Nu-i condamn deloc pe românii care au huiduit atunci când am primit onorul armatei. E vorba de o armată care, țin să vă amintesc, a trecut peste cadavre ca să-și atingă scopurile”, a încheiat Băsescu.COMENTARII
01 decembrie 2012, 19:33 Dan Răspunde

Gândește precum vede.Ce putem cere mai mult

01 decembrie 2012, 20:28 Alyna Răspunde

Nu este o surpriza pentru nimeni.Era de asteptat. Pacat ca furia oamenilor este atat de mare incat depaseste bucuria de a ne sarbatori tara. Dar asta nu e vina oamenilor. Este vina celor ce genereaza atata furie prin actiunile lor anti-popor. La multi ani, Romania, La mai bine!

01 decembrie 2012, 20:54 Andra Răspunde

Sunteti jalnici ar trebui sa va fie rusine si in aceasta zi cand sarbatorim ziua noastra a romanilor veniti cu remarci la adresa unui presedinte de stat..sa va fie rusine!!!!!

04 decembrie 2012, 23:45 Mario

Asta este presedinte ? Cu ce ocazie, unde si cand a spus handicapatu' asta aceste cuvinte? Cred ca este o mardeala mediatica altfel nu se explica lipsa sursei acestor cuvinte...cu toate ca nu ar fi exclus... la cate tampenii a spus excrementa sa prezidentu.
Ganditi-va la ce ar fi in stare dementu' daca ar avea pe mana o valiza cu keile de la loviturile nucleare. Bine ca nu le avem. Doamne...ocroteste-i pe romani...vine sfarsitul lumii.

07 decembrie 2012, 07:39 Doina

Noi suntem jalnici? Adica majoritatea acestui popor este jalnică? Să-ţi fie ruşine! Sunteţi vinovaţi de tot ce ni se întâmplă. Ne jigneşti pe noi toţi, dar îţi aperi preşedintele paranoic. Lui trebuie să-i spui, de câteva ori pe zi, pentru atitudinea pe care o are faţă de noi toţi., că este jalnic, că este un trădător mizerabil. Iar voi, cei puţini care îl susţineţi în nebunia lui sunteţi mai vinovaţi decât el.

01 decembrie 2012, 21:05 Mara Răspunde

PENIBIL! asta ne arata gradul ce cultura si de civilizatie. indiferent de persoana de fapt, un popor nu isi poate huidui institutia presedintelui, pentru ca a fost votat cel putin teoretic, democratic. suntem o rusine

01 decembrie 2012, 22:20 Basescu F. Răspunde

ASA A PRIMIT ORDINE......SI DE DATA ASTA,ARMATA ESTE SFANTA INTR-UN STAT .

02 decembrie 2012, 00:59 Lohnusaro Răspunde

Aici in USa veeteranii,adica cei lasati la vatra precum si cei acivi sunt respecati ,onorati,au sarbatoarea lor-Veteran's day,cand primesc onoruri,aplauze..In Romania doar huo nimic de respectat nimic sfant

02 decembrie 2012, 14:03 Radu Răspunde

ACESTA ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE, CRETINILOR!!!! GANDITI INAINTE SA SCRIETI!!!! Nimic din ce contine acest articol nu este adevarat... este un PAMFLET... o GLUMA, voi, viperelor pline de ura!!!! Ganditi! Folositi-va creierele alea atrofiate!!!

02 decembrie 2012, 20:22 Alex Răspunde

Nu stiu de ce vb Basescu de Grivita?! Nu mai departe de 1989, armata a tras din plin in populatie, ulterior dand vina pe securitate! Care dintre criminalii din armata au fost pedepsiti(?) Chitac si Stanculescu, nu credeti ca-i cam putin?

27 aprilie 2013, 15:23 Gica

mai frate ... daca um militar ar fi descarcat un sector de 30de cartuse .. in multimea de oameni aceasta ar fi cazut precum spicele de grau ..secerate; - si asta numaisi numai la o singura ''gura'' de foc! ARMATA NU ATRAS IN MULTIME...ea a tras in tinte mai mult sau mai putin reale; -primul mort la REVOLUTIE ... nu a fost un civil, ci un militar; -asta nu-ti spune nimic!?? DAR DUPA RAZBOI MULTI VITEJI S-ARATA! ...si daca armata nu era cu NOI?? ... - probabil ca nu ne intalneam acum pe net!

03 decembrie 2012, 10:13 Andrada Răspunde

Pacat ca furia oamenilor este atat de mare incat depaseste bucuria de a ne sarbatori tara. Dar asta nu e vina oamenilor. Este vina celor ce genereaza atata furie prin actiunile lor anti-popor.

04 decembrie 2012, 08:43 Cornel Răspunde

idividul asta chiar este dus cu pluta....e ultima faza....sa-l lasam in plata domnului..

05 decembrie 2012, 09:35 Adynek

baiete,tu,dupa nick-ul ales dadeai de banuit a sti,macar putin lb.engleza.acum s-a lamurit tot.s-ar putea sa le fie rusine profesoarelor cu care ai incercat a invata aceasta frumoasa si folositoare limba.ca sa te-ajut putin,da fuguta la un dictionar roman-englez sa vezi ce inseamna cuvantul FAKE! haidi pa!

04 decembrie 2012, 22:36 Geek-a-contra Răspunde

Este un pamflet. Dar felul in care a fost gandit este de-a dreptul penal. Basescu nu are consideratie pt nici o institutie a statului. Le pastoreste in propriul interes. Dar d-Panaet, articolul asta, te rog sa specifici in titlu ca este o scorneala pt a intarata un popor si asa dezbinat. Este penal ce faci. Nu este permis asa ceva. Spune naibii ca e pamflet, e caterinca boooooooooooouuuleeee...

05 decembrie 2012, 09:38 Adynek Răspunde

si vezi ca ,,stirea„„ apare la capitolul FAKEBOOK.ca sa vezi!!!!!!!!!!!!

05 decembrie 2012, 11:13 Victor Cirstrea Răspunde

Daca e adevarat ca a spus asemenea enormitati inseamna ca a inebunit si cred ca e un motiv serios de suspendare. Am totusi indoieli ca ii apartin cuvintele respective.

05 decembrie 2012, 12:16 Tex Răspunde

Deci vechea zicala despre cititorii catavencului/ilor cum ca ar fi mai destepti, isi pierde valoarea de adevar. Ne-am prostit cu totii (adica v-ati prostit, astia care nu pricepeti, ca sa va zic pe intelesul vostru)

05 decembrie 2012, 12:16 Dan Teapan Răspunde

Prima pagină » FAKEBOOK » RAPORT DESPRE STAREA FICŢIUNII » Băsescu: ”Nu eu am fost huiduit, ci armata, deoarece a omorât oameni de-a lungul istoriei”
Bai anagramatule care-ai scris asta !...

06 decembrie 2012, 07:15 Petre Răspunde

radule, asa este, un pamflet, dar este calat asa de bine pe caracterul chiorului ca, fara sa stai mult pe ganduri, il crezi adevarat...aici s-a ajuns cu paranoia comandantului suprem pe care i-a facut nesimtiti, carora le-aunificat, la un moment dat pensiile si care sustine un buget sub1$ din pib...

06 decembrie 2012, 13:44 Gherman Mirela Răspunde

Daca este adevarat ceea ce a spus, desi personal inclin sa cred ca nu, atunci baiatul asta are o mare problema, nu numai de moralitate ci si una de sanatate. Mintala fireste !

Adaugă un comentariu
ARTICOLE SIMILARE
26 noiembrie 2012 Doru Bușcu Frumoasa Mona Pivniceru şi bestia judiciară

Frumoasa Mona Pivniceru şi bestia judiciară

Un fante cu freză semipreţioasă, cu bacalaureatul luat la limită, obraznic, nepregătit şi un pic tont. Aşa a părut la interogatoriul CSM Tiberiu...

citeşte mai departe
28 decembrie 2012 Caţavencii <strong>Corneliu Vadim Tudor</strong>:„Nu Fanarul ne-a corupt pe noi, noi am corupt Fanarul.“

Corneliu Vadim Tudor:„Nu Fanarul ne-a corupt pe noi, noi am corupt Fanarul.“

CATEGORIA NEA CHANELU Mădălin Voicu (deputat PSD): „Nu mă iau după parfumul sau atitudinea vulgului.“

citeşte mai departe
28 iulie 2012 Mihai Buzea Locuri de agăţat în Paris (III)

Locuri de agăţat în Paris (III)

citeşte mai departe
06 iunie 2013 Mihai Radu & Simona Tache Mihai Radu vs Simona Tache: Despre ordine

Mihai Radu vs Simona Tache: Despre ordine

E loc de mai bine unde să pui lucrurile Dumnezeu, cînd a făcut pixul, a zis: "Iar pixul acesta trebuie să stea pe frigider!". Și, ca să...

citeşte mai departe

Contact


Ştiri Femei Servicii Ştiinţă şi cultură Aplicaţii mobile

Adevărul Oraşul meu Adevărul Moldova Click! Foreign Policy Click! pentru Femei Click! Sănătate OK! Magazine Click! Poftă Bună AdevărulShop Historia Dilema veche Ştiinţă şi tehnică Adevărul mobile Adevărul iPhone