Home / Raport despre starea ficţiunii / Cel mai bogat om din România a plătit presa să nu scrie nimic despre el

Cel mai bogat om din România a plătit presa să nu scrie nimic despre el

Zoom

Eftimie Cărbunaru este cel mai bogat om din România, însă nimeni nu a auzit de el deoarece a plătit întreaga presă să nu-i pomenească numele. Pe la mijlocul anilor '90, el era un afecerist de pluton, care apărea frecvent în ziare. Pe măsură ce averea lui a crescut însă, Cărbunaru a început să dea bani tuturor mijloacelor media, în încercarea de a trece neobservat. 

La mai bine de zece de când s-a retras din viața publică, puțini mai știu cine este Eftimie Cărbunaru. Acum, el are o avere impresionantă, pe care o ține la distanță de ochii publicului și se bucură, în propria intimitate, de avioanele private și de orașele de provincie pe care le deține aproape în întregime.

 

Astăzi am reușit să îl contactăm telefonic, iar asta abia după ce reporterul nostru a pretins că este Gigi Becali, sclavul lui personal. Pus în fața faptului împlinit, Eftimie Cărbunaru a fost de acord să dea câteva declarații, lucru pe care nu l-a mai făcut de pe 24 aprilie 1998.

 

Iată ce a declarat el despre nunta lui Cristi Borcea: "Nu îl înțeleg pe omul ăsta. Ce rost mai are să fii bogat, dacă toată lumea află cât de țăran ești? Practic, Borcea a plătit un milion de dolari ca să se umilească în public. Și eu mănânc uneori sarmale în foi de viță cu sare din Himalaya, dar nu fac mare caz din asta, ca să nu las impresia că sunt un cocalar dependent de admirația celorlalți."

 

Cărbunaru ar mai fi stat de vorbă cu noi, însă avea o zi foarte plină. El ne-a explicat că are de făcut o deplasare urgentă la Botoșani, oraș pe care îl deține în proporție de 80%. 

(878 articole)

www.catavencii.ro

Adaugă comentariu

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.