Home / Raport despre starea ficţiunii / Gheorghe Mencinicopschi le recomandă românilor să evite produsele care conțin fainoșag

Gheorghe Mencinicopschi le recomandă românilor să evite produsele care conțin fainoșag

Zoom

Dr. Menci a explicat că fainoșagul este o substanță extrem de periculoasă, interzisă în Occident. ”Am fost recent în Franța și m-am uitat de curiozitate prin supermarketurile lor. Niciun produs de acolo nu conținea fainoșag. E de înțeles de ce francezii nu folosesc fainoșag, dacă ne gândim la riscurile pe care le presupune acest ingredient pentru corpul uman”, a spus profesorul Mencinicopschi, fără a oferi alte amănunte.

El le-a recomandat românilor să nu consume produse care conțin fainoșag, deoarece substanța nu a fost testată suficient în laboratoare. ”Fainoșagul a fost folosit până acum în alimentație doar în zona Ardealului, iar consecințele se văd cu ochiul liber. Foarte mulți ardeleni prezintă simptome îngrijorătoare: vorbesc extrem de lent, dau dovadă de o ură patologică față de vecinii lor unguri și sunt predispuși să aleagă primari scunzi, care și-au dovedit deja incapacitatea de a conduce,” a mai declarat dr. Menci.

(878 articole)

www.catavencii.ro

Adaugă comentariu

  1. Doctoru` M. a omis totusi ceva foarte important, care schimba radical filozofia folosirii fainosagului in viata de zi cu zi: consumarea fainosagului, fara a produce efectele descoperite de doctor, se poate face numai impreuna cu alintaroma !

  2. @Pete Doc – Doar o mică corecție: Dr. M (mengele, mincu, menicinicopschi) mănâncă bio-căcat, pentru că este doctor pe bune.

  3. Numa Oltenii şi Bucureştenii cred că ardelenii isi urasc vecinii..

  4. Prieteni stati calmi,e doar un pamflet!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.