Paragrafe mici despre oameni mici

30 mai 2013 Radu Alexandru 0 comentarii
Paragrafe mici despre oameni mici

Există foarte multe persoane semicunoscute care subzistă de ani buni în atenția publicului. Genul de oameni de care mi-ar fi silă să scriu un text întreg pentru că mi-ar fi jenă cu mine să mă gîndesc atît de mult în direcția lor, astfel încît să am o privire de ansamblu. Plus că majoritatea chiar trăiesc din mondenități mici. Scriind despre ei îi hrănesc, iar bunăstarea lor e fix opusul a ce vreau. Așa că îi voi trata pe scurt, cu scîrbă, că nu avem toată ziua de pierdut.

Sînziana Buruiană arată ca încrucișarea dintre o rață și un om. Și gîndește cum arată. Nu înțeleg cine sînt oamenii care o consideră sexy și de unde au apărut ei. Nu zic că e urîtă. Zic doar că e prea urîtă ca să fie prezentată drept o femeie frumoasă. Cred că are niște clienți foarte proști. Eu nu i-aș da bani pentru sex. Nu i-aș cumpăra nici măcar o apă plată. Chiar și să fac cinci minute de conversație cu ea ar fi efort prea mare.

Ogică are cea mai mică frunte de om cunoscută. Are fruntea atît de mică, încît din sprîncene îi pornește direct fruntea. Dacă se miră, sprîncenele i se ridică deasupra capului ca ochii la melc. Nu știu dacă a făcut pușcărie, dar, după față, aș paria că da. Și că acolo a spălat ciorapii șmecherilor pînă a avut impresia că a devenit și el unul.

DJ Harra este o tipă care mixează în țîțele goale. După asta îți dai seama că mixează foarte prost. Că dacă n-ar fi mixat prost, ar fi putut să scoată bani și cu tricou pe ea. Probabil că și eu, dacă scriam prost, aș fi scris în curul gol. Să vadă cititorii live cum mi se bălăngăne ritmic scrotul în timp ce tastez.

Ozana Barabancea, nu. Oprește-te din tot ce faci. De ce faci ce faci? Nu poți fi grasă într-un mod în care să nu vedem și noi?

Florin Pandele este multe lucruri: primar în Voluntari, soț al Gabrielei Firea, fin al lui Becali și gherțoi. Vă recomand cu căldură să căutați poze cu casa lui. Nici ultimul manelist nu are așa de mulți pereți auriți și așa de multe bibelouri chinezești ca el. Pe deasupra, nu există gard în Voluntari pus din bani publici pe care nu și-a trecut numele. Cum fac cocalarii cu cuțitul în copac, așa face el cu chestiile construite din bani publici. De parcă le-a făcut el din banii lu' mă-sa.

Pentru mine, Mădălina Ghenea e la fel de vedetă ca și periuța de dinți a lui Gerard Butler. Ca și periuța de dinți, era absolut banală pînă cînd a băgat-o un actor faimos în gură. Și exact la fel, a utilizat-o cîteva luni, pînă s-a uzat și i s-a terminat faima. Faima de accesoriu de om cunoscut.

Publicat în Cațavencii, nr. 21 (99), 2013COMENTARII
05 iunie 2013, 14:21 Ioana Răspunde

"Ozana Barabancea, nu. Oprește-te din tot ce faci. De ce faci ce faci?"
am ras cu lacrimi, frate Radule

Adaugă un comentariu
ARTICOLE SIMILARE
01 august 2013 Catavencii Veronica A. Cara: <em>„</em>Bianca s-a comportat ca un bebeluș care nu deține controlul”

Veronica A. Cara: Bianca s-a comportat ca un bebeluș care nu deține controlul”

Gen Orgasmul mental, încotro? Ozana Barabancea (cîntăreață în toată puterea cuvîntului):„Îmi plac oamenii frumoși...

citeşte mai departe
04 noiembrie 2011 Radu Alexandru <strong>Ziua mondenă:</strong> comunist sau fan Bendeac?

Ziua mondenă: comunist sau fan Bendeac?

Tabloidele au primit o lovitură gravă. Mădălina Ghenea, o tipă care s-a văzut de câteva ori cu DiCaprio, probabil şi la orizontală a ajuns peste...

citeşte mai departe
20 septembrie 2013 Maica Reportereza Cum l-a pierdut România pe Gerard Butler

Cum l-a pierdut România pe Gerard Butler

S-a nasolit treaba pentru tabloizi. Exact cînd deveniseră și ei intimi cu Gerard Butler și se băteau pe burtă cu omu’ alintîndu-l...

citeşte mai departe
13 iunie 2013 Radu Alexandru Emisiunea cu oameni pe care nu-i cunosc de nicăieri

Emisiunea cu oameni pe care nu-i cunosc de nicăieri

Am așteptat să se termine sezonul ăsta al emisiunii Te cunosc de undeva? ca să pot scrie liniștit despre ea, fără să se trezească vreun...

citeşte mai departe

Contact


Ştiri Femei Servicii Ştiinţă şi cultură Aplicaţii mobile

Adevărul Oraşul meu Adevărul Moldova Click! Foreign Policy Click! pentru Femei Click! Sănătate OK! Magazine Click! Poftă Bună AdevărulShop Historia Dilema veche Ştiinţă şi tehnică Adevărul mobile Adevărul iPhone