Președintele nostru e mult mai prost decât ai lor

07 decembrie 2012 Patrick André de Hillerin 10 comentarii
Președintele nostru e mult mai prost decât ai lor Traian Băsescu și Constituția

În timpul declarației de presă de la ora 16.00, președintele României, Traian Băsescu a atacat publicația noastră, acuzându-ne că am distribuit minciuni prin intermediul site-ului nostru, catavencii.ro.

Traian Băsescu, arătând spre cameră o foaie A4 tipărită la imprimantă, a declarat:

"În schimb, s-a făcut o campanie deşănţată împotriva preşedintelui României şi ultimul element, care este o ruşine, distribuit în Armată, în care mi se atribuie cuvinte pe care nu le-am spus niciodată şi care sunt de natură să erodeze chiar încrederea Armatei în conducătorii ei. Mi se atribuie, chipurile într-un articol, chipurile de pe Caţavencii.ro afirmaţii de genul «nu eu am fost huiduit, ci Armata deoarece a omorât oameni de-a lungul istoriei» şi cu o întreagă declaraţie mincinoasă pusă în ghilimele. Iar oamenii din Armată, oamenilor din Armată li s-a cerut să distribuie această minciună. Îi asigur pe militari că preşedintele României nici nu vorbeşte, nici nu gândeşte urât despre Armata ţării. Dimpotrivă, o consider un pilon de stabilitate."

Articolul la care face referire președintele Băsescu a apărut exclusiv online pe data de 1 decembrie și este un text publicat la rubrica "Fakebook". Pentru cititorii noștri ocazionali, așa cum este, se pare, și domnul Băsescu, Fakebook marchează texte ce conțin informații imaginate de către redactorii noștri. NU este o practică nouă în presă, nu este o practică nouă pentru noi, există astfel de rubrici inclusiv în presa internațională, ba chiar există publicații și site-uri dedicate în întregime acestui tip de umor. A te face că nu pricepi despre ce este vorba, deși există suficiente indicii pentru a putea înțelege chiar și un comandant de navă că avem de-a face cu o știre inventată, denotă fie prostie, fie o stare avansată de rupere etilică de realitate, fie rea-voință. Sincer, am dubii că Traian Băsescu ar putea fi rău-voitor.

 

Aici puteți citi articolul pe care Traian Băsescu l-a prezentat ca fiind un atac deșănțat: 

Băsescu: ”Nu eu am fost huiduit, ci armata, deoarece a omorât oameni de-a lungul istoriei”COMENTARII
07 decembrie 2012, 17:18 Unu Răspunde

individul care e pus la cotroceni isi traieste ultimele clipe, se pare ca sri-ul nu prea il mai informeaza, si isi ia si el informatiile de pe unde poate, sper sa aiba cianura pusa intre dintzi cind o fi la o adica

07 decembrie 2012, 18:30 Stanciu Răspunde

Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,ha ! Basesculeeeee ! Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha.....

07 decembrie 2012, 20:22 Ion

Basescu cu hoarda lui de hoti nesimtiti ! Huuuoo! La puscarieee!

07 decembrie 2012, 20:44 Ion Răspunde

Cred ca, din toata saracia, ar trebui sa dati ceva stimulente financiare celor din serviciul de presa a presedentiei. Asa bine nu-mi amintesc sa i-o fi tras-o lui Basescu nimeni.
:)

07 decembrie 2012, 20:51 Basencu Răspunde

In calitatea mea de pensionar militar il declar prost rau de tot.
Declara ca atunci cand zicea ca nu l a lovit nici cu pumnul, nici cu palma ci doar cu karata pe copilul ala, ca nici nu gandeste, nici nu vorbeste urat de armata, doar ii taie salariile, o subfinanteaza ca e sef csat, taie pensiile militarilor, ce sa mai vorbin ne a umplut de respect.

08 decembrie 2012, 10:23 Chucky

Asta daca cineva se mai indoia de IQ-ul "sefului de stat" ilegal in functie

07 decembrie 2012, 22:36 Belphegor Răspunde

,,Sincer, am dubii că Traian Băsescu ar putea fi rău-voitor."(copy-paste,fără doctorat)...stimabile si onorabile,chiar dacă aparent intrăm in contradicțiune ,,deși există suficiente indicii pentru a putea înțelege chiar și un comandant de navă că avem de-a face cu o știre inventată, denotă fie prostie, fie o stare avansată de rupere etilică de realitate, ..."da' ,,secunzii" de ce n'au ascuns recipientu'?...hîîîc!...părerea mea!

08 decembrie 2012, 01:13 Alexandru Răspunde

Sa ne fie rusine ca am votat in 2000 la primarie si in 2004 la presedintie un asemenea cretin! Suntem o natie de manelisti usor de prostit!

08 decembrie 2012, 02:28 Aritmetica Răspunde

Bine cel putin, ca ati dat aceasta nota explicativa, ce poate fi inteleasca chiar in stare de mahmureala. Altfel, ramanea presedintele cu onoarea militara nereperata, si doar militarii care voteaza in 9 decembrie, poate aveau tot atat umor cat si presedintele. Va multumesc in numele Presedintelui pentru explicatie. Se vede ca era absolut necesara.

09 decembrie 2012, 09:19 Ugly Dog Răspunde

Dupa ce a criticat revista Catavencii, Presedintele Dublu Rafinat a scos Eticheta veche a unei Sticle de Muskat Ottonel - Zestrea Murfatlar, la care s-a uitat ceva mai mult timp pina a inceput sa acuze dureri de Cap.
Lucru care l-a facut sa critice aspru si pe Mihaescu (ala care facea prapad la Etichete).

Adaugă un comentariu
ARTICOLE SIMILARE
06 septembrie 2012 Caţavencii Ca la şuşa cortului cu <strong>Traian Băsescu, </strong><strong>Daniela Crudu şi </strong><strong>Corneliu Vadim Tudor</strong>

Ca la şuşa cortului cu Traian Băsescu, Daniela Crudu şi Corneliu Vadim Tudor

Gen IA-ŢI, ELENĂ, ZIUA BUNĂ Traian Băsescu (socru doar aparent mic): „A plecat fata lu’ tata...“ (Click!, 1...

citeşte mai departe
23 martie 2012 Dan Darie Ce premieri ar trebui să propună Traian Băsescu

Ce premieri ar trebui să propună Traian Băsescu

Gata, am înţeles, onorabilul prezident a ţopăit ca iepuraşul Duracell prin Cotroceni şi a strigat „De la Tisa pîn’ la Nistru...

citeşte mai departe
25 ianuarie 2012 Cristian Teodorescu Rezerviştii şi contrabandistul

Rezerviştii şi contrabandistul

Cu faţa mototolită şi cu o voce tremurătoare, încît, dacă ar fi fost altcineva, ai fi zis că e mahmur, Traian Băsescu i-a spus lui Cristian...

citeşte mai departe
11 martie 2012 Mihai Radu Băsescu, cîinele de pază al economiei

Băsescu, cîinele de pază al economiei

Cîinele, cîteodată, își linge organul de reproducere. Totuși, cînd se întîlnește mai apoi cu un alt cîine, nu...

citeşte mai departe

Contact


Ştiri Femei Servicii Ştiinţă şi cultură Aplicaţii mobile

Adevărul Oraşul meu Adevărul Moldova Click! Foreign Policy Click! pentru Femei Click! Sănătate OK! Magazine Click! Poftă Bună AdevărulShop Historia Dilema veche Ştiinţă şi tehnică Adevărul mobile Adevărul iPhone