Home / Topuri / Top 5 motive pentru care Dan Diaconescu n-a adus banii pentru Oltchim

Top 5 motive pentru care Dan Diaconescu n-a adus banii pentru Oltchim

Zoom

#1 Pentru că s-a stricat imprimanta partidului şi acum, în loc de zeuro, tipăreşte doar bancnote din Botswana cu chipul fondatorului OTV

#2 Pentru că altfel exista riscul ca măcar cîţiva români să afle că lotul olimpic de informatică al României e primul din UE şi astfel să ruineze impresia generală de “ţară de retardaţi convinşi că vor cîştiga la Loto dacă se roagă la icoana lui Ogică”.

#3 Pentru că Dan Diaconescu reprezintă interesele unui miliardar din Kiribati care a încercat să plătească achiziţia în moneda locală. Din păcate, Guvernul refuză să angajeze un expert financiar specializat în saci cu scoici, oglinjoare şi mărgeluţe colorate.

#4 Pentru că n-a adunat banii din toate cutiile de Monopoly pe care le deţine.

#5 Pentru că dumnealui nu e ca alții mișel, pentru că nu e ca alții canalie, nu e ca alții infam. Pentru că încă o dată, la un Guvern ca d-ta, cu minte, cu judecată limpede, cu simț politic, nu se poate mai bun investitor decît d. Diaconescu, onorabilul d. Diaconescu!

PS: Aţi recunoscut motivul #5? Hai că nu-i rău. Încă mai putem spera :)

(603 articole)

www.catavencii.ro

Adaugă comentariu

 1. Ciudat. Am intalnit textul si la aceasta adresa http://******** (nu va speriati, am cenzurat eu – D.D.) Colaborati acolo ? In rest, l-am recunoscut pe Tipătescu: Da, sunt calm… Pentru că dumnealui (Farfuridi, Branzovenescu şi Trahanache apar in fund şi ascultă. Cei dintai arată tot ce se petrece in scenă celui d-al treilea) nu e ca alţii mişel, pentru că nu e ca alţii canalie, nu e ca alţii infam… (se montează din ce in ce)… pentru că incă o dată, la alegători ca d-ta, cu minte, cu judecată limpede, cu simţ politic, nu se poate mai bun reprezentant decat d. Caţavencu, (apăsand) onorabilul d. Caţavencu! (Tipătescu impinge cu scarbă pe Cetăţeanul turmentat.)

 2. @Daniel Iacob: Sincer să vă spun, eu habar n-aveam că sînt colaborator al acelui site. Dar din moment ce proprietarul site-ului pune liniştit articolele noastre (că e plină pagina de texte de pe Caţavencii), îmi închipui că o face perfect legal, aşa cum fac toţi proprietarii de spam-site-uri obscure din România. Deci e bine: pot să-mi fac liniştit rate la al doilea yacht.

 3. Pare o clona a site-ului dumneavoastra dar care, fara nerusinare, preia articole omitand sa indice sursa.
  Macar de le-ar scrie din nou si tot le-ar prinde bine. Ar intelege poanta, si-ar imbunatati stilul de abordare, ortografia si, de ce nu ?, caligrafia.
  Pacat…
  M-am intristat pentru ca, din dorinta de-a epata cu raspunsul la intrebarea 5, am copy/paste fragmentul cu pricina, imposibil de buchisit.
  Scuze.
  Semnele astea ciudate…

 4. Don’t be sad, don’t be blue
  I hate diacritics too :)

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.