Home / Lifestyle / A bea sau a nu borî, this is the Question Mark

A bea sau a nu borî, this is the Question Mark

Zoom

În sistemul de ierarhizare standard a alcoolicului de București, există o ordine clară a calității barului în funcție de tolerabilitatea lui în raport cu calitatea de alcool consumată. Astfel, avem localuri de prima bere, unde lumina e potrivită, ambianța plăcută, oamenii coerenți și berea scumpă. Apoi trecem la localuri de a treia și a patra bere, unde muzica devine deja mai tare și nu mai poți să te înțelegi așa ușor cu oamenii. Cu cît e mai de rahat localul, cu atît mai îndepărtată e berea. De exemplu, Club A este un club de a șasea bere într-o zi bună.

Localul de săptămîna asta este unul de a n-șpea bere, unde n poate fi oricît de la 6 încolo, pentru că oricum ai băgat niște vodcă înainte și ești deja beat muci. Numele lui e Question Mark și e unul deosebit de potrivit, pentru că la cinci minute de la intrare te întrebi o grămadă de lucruri, cum ar fi: ”Ce rahat caut eu aici?”, ”Ce e mirosul ăsta?!”, ”De ce pletosul ăla încearcă s-o mănînce pe grasa aia pitică în negru?” etc. Dați de el în Pasajul Victoria, pe lîngă Panic. E genul de local în care nu vii neapărat ca să dansezi, ci mai mult ca să stai rezemat de un perete, cu o bală în colțul gurii și uitîndu-te urît la oamenii din jur. Aici vine petrecerea să moară. Ce-i drept, long drink-ul costă cam 12 lei maximum, iar berea cea mai ieftină e la 6-7 lei, foarte ieftinache pentru un loc în centrul Capitalei. Deci, dacă nu știați unde să mergeți ca să aveți chef să vă duceți direct acasă apoi, aici e locul.

(5992 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.