Home / Raport despre starea ficţiunii / Abuz incredibil într-o clădire din Pipera: Tăriceanu s-a băgat în fața românilor din Noua Zeelandă și a intrat primul în 2017

Abuz incredibil într-o clădire din Pipera: Tăriceanu s-a băgat în fața românilor din Noua Zeelandă și a intrat primul în 2017

Zoom

Indignare și revoltă la o coadă din sectorul 1, acolo unde Călin Popescu Tăriceanu, grăbit ca de obicei, s-a băgat în fața românilor din Noua Zeelandă și a intrat primul în noul an, deși normal ar fi fost să-și aștepte rândul și să urmeze imediat după românii din Turcia, Rusia și Orientul Mijlociu. Martorii spun că președintele Senatului s-a arătat nepăsător față de vociferările de la coadă. În timp ce oamenii strigau la el să treacă înapoi la rând, Tăriceanu se strecura printre câteva familii din Noua Zeelandă și Australia, cu un pahar de șampanie în mână, grăbit să intre în 2017 înaintea lor și să nu aștepte nici măcar o secundă în anticamera noului an.

Toată lumea a căzut de acord că gestul lui Tăriceanu e de prost gust. Dacă nu avea timp să aștepte intrarea în noul an, al doilea om în stat putea foarte bine să-și trimită șoferul. A preferat, însă, să meargă în persoană și să-i sfideze pe oamenii onești care se aflau la coadă în fața lui și care ar fi meritat să intre înainte în noul an, că doar nu parcurseseră degeaba câteva mii de kilometri ca să ajungă în Noua Zeelandă, la antipozi.

Tăriceanu se apără și spune că s-a băgat în față la intrarea în noul an pentru că se grăbea la o ședință super-importantă care avea loc pe 1 ianuarie. Dacă nu sfida regulile de bun-simț ale așteptatului la coadă, președintele Senatului risca să întârzie și să ajungă la ședință abia pe 2 ianuarie, după ce aceasta s-ar fi terminat.

(1494 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.