Home / Tabloidul lui Mendeleev / Adriana Bahmuțeanu (a doua, a treia, a patra și a cincea doamnă Prigoană): „Nu știu cît de fițoși sînt unii și nici nu mă interesează, dar mie îmi place să petrec cîteva zile pe an măcar la țară, la coada vacii.”

Adriana Bahmuțeanu (a doua, a treia, a patra și a cincea doamnă Prigoană): „Nu știu cît de fițoși sînt unii și nici nu mă interesează, dar mie îmi place să petrec cîteva zile pe an măcar la țară, la coada vacii.”

Zoom

Gen

Corpuri astrale

Oana Roman (vedetă colosală): ”Nu-mi place să stau la soare. Mă prinde așa, din mers.” (Libertatea, 13 august)

Exact asta zice și soarele: “Mai bine stau la umbră azi, să nu mă prindă prea tare Oana Roman”.

Gen

Țară, țară, vrem ostași

Adriana Bahmuțeanu (a doua, a treia, a patra și a cincea doamnă Prigoană): „Nu știu cît de fițoși sînt unii și nici nu mă interesează, dar mie îmi place să petrec cîteva zile pe an măcar la țară, la coada vacii.” (Libertatea, 13 august)

Asta explică și cum reușește să facă rost de material atît de proaspăt pentru emisiunile ei extrem de educative.

Gen

Moda bucuriei

Iulia Albu (creatoare de găini): “Nu știu ce este mai trist la Mihaela Rădulescu: faptul că ne înfofolim picioarele în cizme sau că ne acoperim capul cu căciuli vara, à la Axinte.” (Libertatea, 11 august)

În cazul Mihaelei Rădulescu, trebuie totuși să fim mai blînzi cu îmbrăcatul excesiv pe timp de vară. Să nu uităm că are o vîrstă la care, dacă iese din casă fără căciulă și ciorapi de lînă, o poate trage oricînd curentul.

Gen

Porc and travel

Ana Maria Prodan (impresară): “Laurențiu (n.r. – Reghecampf) și-a dorit ceva al lui, personal, a vrut să aibă porcii lui, (…) și-a comandat tot felul de porci din toate colțurile lumii. Este o pasiune veche, dar care se îmbină perfect cu gătitul, pentru că lui îi și place foarte mult să gătească. Deocamdată, Laur își dorește să aibă foarte mulți porci.” (Libertatea, 11 august)

Iată o nouă dovadă că oamenii preferă să rămînă în zona lor de confort. Ai avut un patron care trăia din creșterea animalelor, te apuci și tu să crești animale, dar alte animale, ca să nu se supere șefu’. Ești obișnuit să transferi tot felul de boi din toate colțurile lumii, de ce să nu încerci și cu porci?

Gen

Dezastre naturale

Brigitte Năstase (femeie de mingi): “Punctul culminant al săptămînii mele proaste a fost atunci cînd am așteptat în zadar ca bagajul meu, în care erau toate hainele prețioase de vară și pantofii preferați plus șapte perechi de ochelari, toți 2017, și nu a mai sosit. Jur că nu am vrut de la început să merg în Sardinia. Înțeleg să mă sacrific eu pentru copii, dar și hainele, asta chiar nu vroiam să sacrific.” (Libertatea, 10 august)

Într-o lume în care toată lumea are ochelari 1995 și se zbate să meargă în vacanță la Olănești, da, doamna Năstase chiar a trecut printr-un dezastru de proporții epice. Păcat doar că nu poate fi considerat un dezastru natural, pentru că nimic la ea nu mai e natural.

Gen

Procuratura muzicală

Sorana Darclee (A.S.I.A.): “Adevărul că ce vroiam să fac eu, procuratură criminalistică, nu era compatibil cu faptul că eram artistă. Chiar eu mi-am zis: nu o să ai nici un loc, ești persoană publică și nimeni nu o să zică mă duc la aia, care a fost la A.S.I.A. Am ales A.S.I.A. în detrimentul unei cariere în avocatură.” (Libertatea, 10 august)

Avînd în vedere că multe din melodiile A.S.I.A. ascundeau referințe clare la crime brutale (“Ia cu tine și inima, inima mea, și ascunde-o-n bagaje pe undeva”), poate că n-ar fi stricat să facă procuratură criminalistică. Pe de altă parte, cine ar mai fi investigat imparțial crimele împotriva umanității muzicale pe care le-au comis A.S.I.A. de-a lungul vremii?

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.