Home / Cross promo / Află care sunt cele mai BOGATE femei din Parlament

Află care sunt cele mai BOGATE femei din Parlament

Zoom

Apartamente în New York, case de vacanţă şi bijuterii valoroase, cu asta se laudă cele mai bogate femei din Parlament, potrivit România TV . Declaraţiile lor de avere ar face invidios pe oricine, pentru că doamnele joacă pe degete lingouri de aur şi milioane de euro.

Citeşte şi Top parlamentari cu cele mai multe case. Cine este deputatul cu 16 imobile

În Parlament, liberala Doina Anca Tudor s-a remarcat, cel mult, prin tatuajul de pe picior pe care și-l afișează cu nonșalanță. Are însă şi o avere impresionantă: apartamente în Miami, Belgia, case în Turcia, București și Snagov. Are în conturi 2.500.000 de euro, dar se laudă şi cu bijuterii și ceasuri de 100.000 de euro, dar și cu mașini de lux și bărci cu motor.

Citeşte şi Cu ce AVERE a rămas Elena Udrea în urma divorţului de Dorin Cocoş

Ana Birchall de la PSD are un apartament în Miami plus o casă tot în SUA, la care se adaugă și locuințe în țară. Are şi investiții financiare în străinătate în valoare de 23 de milioane de euro. La copitolul excentricități, Birchall are trecut un lingou de aur.

Descoperă care sunt celelalte femei bogate din Parlamentul României pe RTV.NET

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.