Home / Raport despre starea ficţiunii / Ajutor nesperat pentru Halep, toate adversarele de la Wimbledon vor fi controlate inopinat de ANAF

Ajutor nesperat pentru Halep, toate adversarele de la Wimbledon vor fi controlate inopinat de ANAF

Zoom

Acuzat că nu îi sprijină suficient pe marii noștri sportivi, Guvernul României a anunțat că se va implica mult mai activ de acum înainte trimițînd controale inopinate ale ANAF-ului la toți adversarii noștri. Primul episod s-a înregistrat deja la Wimbledon, cînd în timpul partidei lui Halep cu Azarenka mai mulți inspectori au pătruns pe teren și au început s-o ia la bani mărunți pe jucătoarea din Belarus.

“M-au întrebat de unde am atîtea mingi. Dacă am certificat de conformitate pe racheta de tenis. Dacă părinții mei știu cum mă îmbrac. Dacă mi se pare OK să mă coafez așa. Dacă am depus formularul 404 și dacă mi-am plătit locul de parcare din Drumul Taberei. Nici nu știam că am un loc de parcare în Drumul Taberei, dar asta n-a contat deloc. Simona e o jucătoare foarte bună, chiar nu trebuiau să trimită și ANAF-ul pe capul meu”.

În replică, premierul Mihai Tudose a declarat că oricine se simte nedreptățit de controalele inopinate ale ANAF se poate folosi de mijloacele legale pentru a se apăra, atîta timp cît deține un dosar șină, trei copii legalizate și un timbru fiscal.

(473 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.