Home / Lifestyle / Alandala. Pentru hipsterii undercover

Alandala. Pentru hipsterii undercover

Zoom

Unde: Peste gard de trustul media (divizia print și online) al lui Adrian Sârbu, pe strada Aurel Vlaicu nr. 70, în București. Un loc ferit pe care cu greu l-am găsit, chiar și cu ajutorul unui șaormar de pe str. Mihai Eminescu. Deci este vorba despre o casă ordinară, c-o curte pe măsura ei. Cu mențiunea că niște minți odihnite și creative au transformat locul într-o terasă veselă, dar liniștită, dichisită, dar nu fițoasă, ca Acuarela. Deci un loc numai bun să bei o bere cu prietenii fără să te calci pe picioare cu jumătate dintre hipsterii din oraș.

Cine: N-am zărit-o la mese pe Andreea Esca împreună cu redacția revistei The One, dar, se știe, la ora la care nouă ne place să bem în interes de serviciu, Andreei îi place să prezinte știrile la PRO TV. În schimb, am văzut foarte mulți oameni obișnuiți, din ăia de care n-am mai văzut din vremurile bune ale Lăptăriei sau ale terasei La Motoare. Erau atît de banal îmbrăcați încît n-am putut să îmi dau seama dacă sînt hipsteri undercover sau corporatiști nespălați pe creier.

Cum: Maximum zece mese pe terasă, plus vreo trei cămăruțe în interior. Totul colorat alandala, iar pe alocuri mici extravaganțe fără rost: o canapea sub formă de pește înăuntru, niște mașini de scris în curte, alături de ceasuri vechi și tot soiul de alte decorațiuni de la Ikea, pe care ploaia le-ar distruge după doar trei zile. În drum spre budă am avut timp să observ și cîteva dintre desenele lui Laurențiu Zloteanu, expuse înăuntru, despre care autorul spune că abordează teme sociale, filosofice, religioase sau spirituale, iar eu spun că sînt oarecum psihedelice, mai ales de la două sticle de vin în sus servite ca desert.

Cît: V-am spus că locul se află gard în gard cu un trust de presă, deci prețurile sînt cam ca pentru presa scrisă care trece pe online: 6 lei un caffè latte, 10 lei un frappé, 10 lei o limonadă, 8 lei un Grolsch, 6 lei un Ciuc, 8 lei un pahar din vinul casei și 50 de lei o sticlă de Sîmburești de Olt.

W.C.: Nimic ieșit din comun, cu excepția faptului că în camera de alături se află canapeaua aia sub formă de pește, pe care poți să tragi un pui de somn cît aștepți să-ți vină rîndul la budă.

(6016 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.