Home / Cross promo / Aleşii din Parlament şi gramatica limbii române: Cum s-a făcut de râs un deputat VIDEO

Aleşii din Parlament şi gramatica limbii române: Cum s-a făcut de râs un deputat VIDEO

Zoom

Gheorghe Coman, ales deputat în colegiul 5 din Buzău sub sigla PPDD, a făcut spectacol la o emisiune TV cu gramatica sa. După primarul "care este", avem şi politicianu "care este", după cum se poate vedea din declaraţiile parlamentarului: "În colegiul 5 cele mai importante ESTE oraşul Pogoanele şi, după aceea, ESTE Pietroasele".

Citeşte şi Dan Diaconescu, curtat de partide: "La mine acasă vin lideri politici"

Aflat la o emisiune televizată şi întrebat de moderator ce l-a determinat să candideze pentru un loc în Parlamentul României, deputatul ex-PPDD a afirmat că a vrut să vadă cum este să fie politician.

Citeşte şi Cum a evoluat Raluca Turcan, de la "fâţă" la "foarte bine pregătită profesional" în ochii lui Blaga

"În general aş fi vrut să văd şi eu cum este ca parlamentar şi să ajut, în primul rând oamenii, care până să candidez le-am mai făcut câteva lucrări şi oameni mă cunosc".

Citeşte şi Declaraţii de dragoste între C.V. Tudor şi Elena Băsescu: "Gogoşica lui tata"

Întrebat care este meseria sa de bază, deputatul a răspuns sincer – auto. "Am practicat mult pe timpul lui Ceauşescu. După aceea am fost într-o chestie, am fost angajat undeva şi atunci nu mi-a plăcut şi am plecat unde a trebuit să plec să facem rost de bani", a declarat parlamentarul PPDD.

Urmăreşte VIDEO cu parlamentarul Gheorghe Coman pe RTV.NET.

(6020 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.