Home / Tabloidul lui Mendeleev / Andreea Marin (zîna semnelor corpului): “Eu cred că este important să dăm atenție semnelor pe care corpul nostru ni le dă. El are o voce interioară, pe care trebuie să o ascultăm.”

Andreea Marin (zîna semnelor corpului): “Eu cred că este important să dăm atenție semnelor pe care corpul nostru ni le dă. El are o voce interioară, pe care trebuie să o ascultăm.”

Zoom

Gen Indianul Talpă-Blîndă

Iulia Vântur (Bombay sexy), despre Salman Khan: “El nu s-a sărutat niciodată cu nimeni în filme. E împotriva credințelor lui. El se gîndește că poate partenera lui are și ea un iubit acasă, un tată, care nu s-ar simți bine s-o vadă într-o asemenea ipostază. Evident că e un om drăguț.” (Libertatea, 12 mai)

Fără să atentăm la integritatea morală a lu’ domnu’ Salman, pare fix genul de răspuns pe care cineva îl dă cînd e întrebat, cu un ușor accent moldovenesc: “De ce-ai pupat-o pe aia, nenorocitule? Crezi că nu te-am văzut?! Ai mozolit-o zece duble!”.

 

Gen Semne de circulație

Andreea Marin (zîna semnelor corpului): “Eu cred că este important să dăm atenție semnelor pe care corpul nostru ni le dă. El are o voce interioară, pe care trebuie să o ascultăm.” (Libertatea, 12 mai)

Andreea Marin are perfectă dreptate. Deseori, multe dintre aceste semne pe care corpul nostru ni le arată sînt semne obscene. Alteori, aceste semne se învinețesc și apoi se îngălbenesc, semn că trebuie să divorțăm de Ștefan.

 

Gen Albu-ca-Zăpada

Iulia Albu (puicuța de doi bani): „Da, am zile în care mă trezesc ca o domniță, firește, iar primul lucru care mă întîmpină în oglindă… este o pereche frumoasă de cearcăne, care ar face-o invidioasă chiar și pe Andreea Raicu.” (Libertatea, 11 mai)

Ah, ce frumoasă și sănătoasă e relația între femeile din showbusiness! Bine, pentru fairplay, acum ar trebui ca și Andreea Raicu să-și ia o găină mai mișto.

 

Gen Lupu-și schimbă Peru

Anca Pop (posibil ceva cîntăreață): “Am fost la șamani în Peru ca să-mi reechilibrez energia. Ritualul șamanic Ayahuasca are proprietăți binefăcătoare.Te ajută să te conectezi cu energia cosmică și să accesezi foarte multă informație. Te transformă într-o altă persoană, mai asumată și mai responsabilă.” (Libertatea, 11 mai)

Nu știm exact cum funcționează chestia asta cu reechilibrarea energiei, dar probabil e ca echilibrarea roților. Îți urci energia pe o rampă și dup-aia îi lași pe băieți să ți-o calibreze. Bine, în cazul ăsta băieții sînt șamani, dar și majoritatea service-urilor auto au cîte un șaman care face piesele noi să dispară și le înlocuiește cu piese vechi.

 

Gen Criza înălțimii mijlocii

Viorica de la Clejani (ea însăși): ”Cred că Ioniță trece prin criza aia de vîrsta a doua sau cum îi zice. Acum nu mai vrea, cînd apare la TV, să i se filmeze burta, vrea să poarte doar părul tuns periuță, se și epilează peste tot! Păi, ce-i asta?! Se ia de Marga că apare dezbrăcată și el se epilează?” (Wowbiz, 10 mai)

E dureros să te gîndești la Ioniță din Clejani epilat complet, mai ales că-i destul de dureros să te gîndești la el și neepilat. Probabil, cel mai bine ar fi să nu ne mai gîndim la el niciodată și să sperăm că durerea o să dispară treptat, la fel ca și părul de pe corpul lui.

 

Gen Mihai Viteazul

Mihai Trăistariu (țar al chiloților): “Le-am spus tuturor, vreau mulți copii: de la șapte în sus, pregătește-te! Dar nu înfiați, făcuți de noi.” (Wowbiz, 10 mai)

Așa a început și Albă ca Zăpada: sub șapte pitici în jur n-a vrut să discute, dar după ce-a venit prințul și i-a băgat mințile în cap, și-a revenit cu nervii. Asta-i trebuie și lui Mihai.

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.