Home / Gadgeta de perete / Android virusat + idei de promovare Windows Phone = o măgărie

Android virusat + idei de promovare Windows Phone = o măgărie

Zoom

V-aţi virusat telefonul cu Android în ultimul hal? Singura speranţă de a-l curăţa e să-l faceţi fărîme de gresie? Foarte bine: bociţi-vă necazul în curtea Microsoft şi, dacă sînteţi între primii 5 penibili, cîştigaţi un  Windows Phone complet gratuit.

Încă nu e clar cum are de gînd să folosească Microsoft poveştile lacrimogene ale participanţilor (deşi se înţelege de la sine că ele vor fi folosite, la pachet cu stan păţiţii povestitori), dar deja nu mai contează. Ceea ce contează (din punctul de vedere al omului care ştie ce e pasta de dinţi) e că nişte limite de bun simţ au fost călcate în copitele marketingului agresiv.

Nu spune nimeni că Android n-are nişte probleme mari de securitate (acum două zile am scris despre orgia de malware de pe Android Market) şi că Google ar trebui să strîngă rîndurile şi să stingă bong-urile. La fel, nu spune nimeni că utilizatorii nu trebuie avertizaţi şi responsabilii mistocăriţi. E normal, ba chiar recomandabil. Dar să croieşti o campanie pe “nu mă cumpăraţi pentru că-s util şi inovativ, cumparaţi-mă pentru că ăla e prost”, asta e… dar mai bine vă las să completaţi singuri.

În altă ordine de idei, campania Microsoft debutează cot la cot cu un bug capabil să facă terci din serviciul de mesagerie inclus în Windows Phone 7.5. Karma e o doamnă.
 

(966 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.