Home / Raport despre starea ficţiunii / Anunț șocant: O persoană credibilă care nu s-a implicat până acum în politică își vinde virginitatea pe Internet

Anunț șocant: O persoană credibilă care nu s-a implicat până acum în politică își vinde virginitatea pe Internet

Zoom

La vârsta la care alții se gândesc să-și întemeieze un partid politic, el a luat o decizie controversată. Corneliu Papuc, un reputat activist social care nu s-a apropiat până acum de mocirla nici unei tabere politice, a șocat pe toată lumea anunțând că-și vinde virginitatea pe Internet. Papuc se adresează în primul rând domnilor generoși de la conducerea partidelor, dispuși să plătească bani grei pentru simpla asociere cu imaginea lui neîntinată.

”Sunt gata pentru orice control. Mergem la specialist, mergem unde vreți. Nici un partid n-a pus până acum mâna pe mine și nici eu pe el. Au insistat toți, dar degeaba. Pe mine m-au educat niște oameni de modă veche. Tataia, săracu’, avea o vorbă: Cornele, nu te duci decât cu partidul cu care vrei să rămâi toată viața. Dacă umbli cu unul și cu altul, nu te mai ia nimeni. Rămâi ca unchi-meu, care s-a încurcat cu legionarii în tinerețe”, a povestit Corneliu Papuc.

El cere în schimbul virginității lui o sumă exorbitantă, dar nu exclude nici înfiriparea unei idile cu partidul care o va plăti. ”Cine știe, poate ne înțelegem bine și mă pun premier”, visează Papuc cu ochii deschiși. ”Mereu mi-am dorit ca, în timp ce scandez alături de manifestanți în Piața Universității, în dreptul meu să se oprească un președinte de partid pe un cal alb care să mă ia cu el, în palatul lui din Alexandria. ”

Specialiștii spun însă că Papuc nu știe ce zice. Președinții de partid mănâncă naivi ca el la micul dejun și, chiar dacă o să vadă niște bani (puțini) în schimbul asocierii de imagine, cel mai probabil o să facă și pușcărie pentru ei, deoarece vor fi bani din surse ilicite.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.