Home / Raport despre starea ficţiunii / Aroganță maximă: un interlop a angajat Coreea de Nord să dea cu artificii la nunta lui

Aroganță maximă: un interlop a angajat Coreea de Nord să dea cu artificii la nunta lui

Zoom

Noapte albă pentru pașnicii locuitori din Ștefăneștii de Jos după ce cunoscutul interlop din localitate, Bebe din Apărători, a apelat la serviciile regimului dictatorial din Coreea de Nord pentru a trage cu artificii la nunta lui.

“Toată noaptea au ascultat manele chinezești și au tras în aer cu rachete interbalistice, n-am reușit să închidem un ochi”, spune Adrian S., vecin cu localul de fițe în care s-a desfășurat nunta cu ștaif a lui Bebe din Apărători cu Diana Regina Inimilor. “Nu știu cine le-a dat voie la ăștia să vină să facă așa prăpăd la noi în țară cu pocnitorile lor, dar, din ce-am auzit de la un băiat care a servit pe la mese, a fost mult mai ieftin decît să dea cu artificii obișnuite.”

Invitat și el la fericitul eveniment ca să supervizeze tragerile, bonomul despot Kim Jong-un ar fi dansat toată noaptea cu un platou de răcituri în față și spre dimineață ar fi aruncat cu euro fără număr în formația de lăutari ca să-i cînte melodia preferată, “Eu sînt bomba nucleară”. Potrivit surselor noastre, Kim Jong-un s-a simțit atît de bine încît la plecare a grațiat de la pedeapsa cu moartea 1.000 de persoane și a promis că va mai reveni în România, cel mai probabil pentru a se ocupa de efectele pirotehnice de la concertul artistului său preferat, preotul Cristian Pomohaci.

(483 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.