Home / Minireportaj / Arome de la sibieni

Arome de la sibieni

Zoom

La sugestia unui amic din Sibiu, am ieșit sîmbătă seară într-unul dintre cele patru cluburi din localitate, cel mai “de bășini” dintre ele, ca să-l citez pe respectiv. Puțin mai tîrziu aveam să aflu de ce. În primul rînd, asocierea între sibieni, cei mai serioși dintre români, și un local în care se bea și se pierde vremea pare imposibilă, totuși localul era plin ochi, semn că sibienii sînt mai sudici decît le place să recunoască. În al doilea rînd, clădirea nu-i aparținea lui Iohannis, ceea ce e mereu o surpriză pentru toată lumea. După ce mixurile din anii ’90 s-au terminat și alcoolul începuse să se metabolizeze, era chiar bine. Niște corporatiste venite la vreun simpozion se bălăngăneau pe mese, un puștan cu o cămașă cu dragon încerca să agațe o colegă de liceu impresionînd-o cu mișcările lui nebune de dans, iar un băiat chelios, cu ceafă de bodyguard, tocmai flirta cu niște milfe leopard. Deodată, vorbele amicului meu au început să se adeverească în cel mai neobișnuit mod posibil: o ceață verzuie a început să se lase în cameră. Mulțimea a început să se împrăștie, femeile să țipe și cîinii să latre. Mi-am tras tricoul peste nas și mi-am acoperit ochii care începuseră să lăcrimeze. În mijlocul celui mai “de bășini” club din Sibiu, cineva tocmai flatulase cu forța a zece bombe de la Hiroshima.

(492 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Si nu, nu suntem mai sudici decat ne place sa credem, ci, din pacate, suntem invadati de sudici.
    O sibianca

  2. Da’ ce superioritate afisata ai ,mai nordico!

  3. Trimite toti sudicii inapoi si ti-l dam la schimb pe Werner, pretioaso!

  4. sibianco, de fapt e invers: noi suntem invadati de nordici — rus / grindeanu / kovesi / boc / mutalaul / etc etc mi-e lene sa imi mai duc aminte de toti care ne-au nenorocit de acolo. nu vrei tu sa ti-i iei inapoi si sa ne lasati pe noi in pace ? ca vad ca ati uitat ce bine era sub unguri.

  5. MakeTeleormanGreat
    de aceea Dumnezeu a creat Carpatii

  6. buna asta cu exportatul . S-a dus si ultima noastra speranta sa scapam de el prin promovare

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.