Home / Internaţional / Aseară ți-am luat hijab…

Aseară ți-am luat hijab…

Zoom

Angela Merkel s-a întîlnit cu regele Salman al Arabiei Saudite fără să poarte nimic pe cap, așa cum prevăd legile saudite. Din fericire, regele Salman a salvat situația purtînd două baticuri ca să compenseze.

Apropo de chestii de pus pe față, ultraconservatorii de la UKIP au promis că persoanele care lucrează cu albine fac excepție de la legea pe care vor s-o propună și care va interzice acoperirea feței în public indiferent de sex sau religie. Probabil că medicii, sudorii, scafandrii și luptătorii din trupele speciale nu sînt atît de importanți pentru UKIP – în schimb, apicultorii, da.

Președintele Donald Trump a declarat că haosul din mandatul său de pînă acum s-a datorat Constituției Americii, care e mult prea strictă. Probabil cel mai restrictiv articol e ăla care zice că n-ai voie să pornești un război nuclear dacă te dai cu autobronzant.

Un băiat de 25 de ani și rapper-ul Ja Rule au vîndut mii de bilete la un festival de muzică pe o insulă din Bahamas. Problema e că, odată ajunși acolo, cei mai mulți dintre participanți au descoperit că festivalul nu există și vilele de lux promise sînt doar niște corturi de refugiați. Ce poveste familiară! Pare fix același lucru pe care l-a pățit oricine și-a făcut vreodată concediul la Mamaia.

Un spiritist thailandez s-a înjunghiat din greșeală în inimă și a murit în timpul unui ritual care ar fi trebuit să dovedească că e nemuritor. Poate că-i mai bine să nu judecăm. Ce om n-a ținut la un moment dat în viață un cuțit foarte lung în mînă și n-a strigat “Sînt nemuritor!”?

Locuitorii de pe malurile lacului Loch Ness sînt destul de îngrijorați că monstrul cu același nume n-a mai fost văzut de nimeni de aproape opt luni. Cine știe, poate că-i în Serbia, cu un pașaport fals de turist sloven, sau poate că are o emisiune pe Prima TV.

Autoritățile ruse vor să-l condamne la trei ani de închisoare pe bărbatul prins jucînd Pokemon Go într-o biserică. Mai multe organizații umanitare au decis să protesteze împotriva deciziei, spunînd că la închisoare e foarte greu să joci Pokemon Go, mai ales după ce-l scapi pe Pikachu la dușuri.

O firmă de fashion a scos pe piață blugii gata murdari, care costă 350 de dolari perechea. Parcă e destul de puțin pentru ceva gata murdar. Poate n-ar strica să poți adăuga și niște jeg opțional: 10 dolari transpirația, 20 de dolari pata de ketchup, 15 dolari găinațul.

(490 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.