Home / Binele înfrînge / Au tăiat din salarii, acum taie din oameni

Au tăiat din salarii, acum taie din oameni

Zoom

Eugen Orlando Teodorovici crede că ar trebui concediați mulți bugetari pentru că, de fapt, nu fac nimic. Concluzia a tras-o după mai multe evaluări făcute timp de un an de zile în diferite instituții ale statului. Nu, glumesc, Orlando a ajuns la concluzia asta gândindu-se. A stat și s-a gândit.

Viorica Dăncilă, după întâlnirea cu Hans Klemm: ”Am pus și problema ca România să devină producător de armament pentru întreaga zonă”. Probabil a fost momentul în care Hans Klemm s-a ridicat, i-a aruncat cafeaua în freză și a ieșit trântind ușa.

Petre Daea, percutant cum îl știm: ”Viorica Dăncilă este construită numai din bun-simț”. Hai, bre, nu fi nesuferit, că s-a pus la construcție și-o roabă de păr.

În week-end, Ludovic Orban a chefuit cu liberalii la Făgăraș, acolo unde a avut loc prima ediție a Balului Liberalilor. Pretext mai jalnic pentru ”Frate, cum să facem și noi să bem până cădem în week-end?” nu am văzut.

După nouă luni, comisia de anchetă a alegerilor din 2009 a dat naștere unui raport. Micuțul vorbește fără sens, îi zice ”mama” lui Manda și ”tata” lui Băsescu, și îi place enorm să sugă. Bădăran și ramolit cum îl știm, Băsescu s-a arătat dispus că aibă grijă de micuț.

Liviu Pop, încercînd să explice cum e cu Bac-ul, astfel încât să înțeleagă și unul ca el: ”Competențele se organizează în semestrul al II-lea, chiar dacă, într-adevăr, și aici putem discuta mult, sunt alineate în Legea educației naționale care se contrazic”. Ar fi culmea ca cineva să-i spună: „Oo, da, Liviule, hai să discutăm mult”. Nu, bă, nimeni nu vrea să discute cu tine! Ești agramat și antipatic.

(1183 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.