Home / Dark side of the baloon / Aviz colindătorilor de la Rapid: Copos nu mai dă bani, ci replici

Aviz colindătorilor de la Rapid: Copos nu mai dă bani, ci replici

Zoom

 ► Raportul de activitate anuală a echipei naţionale prezentat de secunzii selecţionerului în şedinţa Comitetului Executiv al FRF (o foaie A4 cu lista rezultatelor din 2012) a declanşat un imens scandal între Dragomir şi Piţurcă: şeful Ligii l-a catalogat drept „raport pentru oligrofeni“, iar Piţi a replicat trimiţîndu-l să-şi vadă de liga lui. E culmea şi nea Mitică: ce-ar fi vrut acum, o teză de doctorat despre „măgăruşul“, „leapşa“ şi miuţele de la antrenamentele secrete ale Naţionalei?

 ► În loc să-şi analizeze propriile greşeli din episoadele Taher-Peseiro şi Vamă-Lucescu jr., perioadă în care Rapidul a avut doar rezultate mediocre, dar a acumulat datorii colosale şi a rămas cu un lot de jucători cu salarii exorbitante, George Copos continuă să vîneze figuri de stil în editorialele jurnaliştilor GSP şi să le adreseze lungi scrisori-replică. Ultima postare de pe blog-ul personal conţine mai multe glumiţe pe teme economice şi are birocraticul titlu „Scrisoarea a V-a. Răspuns la scrisorile 117, 223, 716 şi la SMS 428“. Dacă şi corespondenţa sa cu administratorul judiciar şi creditorii e la fel de riguros documentată, sînt şanse ca planeta rapidistă să se oprească din scufundare şi să mai plutească o vreme.

 ► În timp ce conu’ Georgică se întreţinea amiabil cu presa, Romeo Surdu, unul dintre jucătorii rapidişti de care ziceam mai sus că au salarii exorbitante (cum aţi categorisi o leafă de 20.000 de euro pe lună?), devenit liber de contract, s-a grăbit să se disculpe în faţa suporterilor Stelei pentru măscările scandate, împreună cu galeria Rapidului, la adresa lor. Cică a fost obligat să-i înjure, altfel n-ar fi putut juca în Giuleşti. Data viitoare, încearcă numai cu şuturi pe poartă, fără mu*e spre tribună, Romică: îţi spunem noi, funcţionează.

Publicat în Cațavencii, nr. 50, 19-25 decembrie 2012

(6042 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.