Home / Fakebook / Raport despre starea ficţiunii / Avocatul Poporului recunoaște c-a picat de două ori examenul pentru postul de avocatul diavolului

Avocatul Poporului recunoaște c-a picat de două ori examenul pentru postul de avocatul diavolului

Zoom

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, a recunoscut astăzi că deși s-a prezentat de două ori la examenul pentru postul de Avocatul Diavolului a picat de fiecare dată la interviu pentru că Diavolului nu i-a plăcut fața lui.

“Așa cum am demonstrat tuturor n-am nici o problemă să apăr infractori, criminali de război sau chiar pe Prințul Întunericului, Putreziciunea Sa, Lordul Catacombelor, Belzebut. Singura problemă a fost că dînsul nu m-a plăcut niciodată. Prima dată a început să rîdă și-a zis «Uită-te la tine cum arăți, nici liftul nu urcă cu tine», după care a doua oară n-a mai zis decît «Hai mai du-te dracului» și mi-a arătat ușa. M-a durut reacția asta pentru că mereu am stat un ochi pe jobul ăsta și-mi place să lucrez cu suflete condamnate pentru eternitate la caznele iadului, dar cum nu s-a nimerit, m-am făcut Avocatul Poporului”.

Contactat prin Victor Pițurcă, un apropiat al său, Satana s-a mulțumit să spună că uneori mai are și diavolul standardele lui morale.

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Nu legea este problema ci obrazul.

  2. George Radu, este un proverb: spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti! Tu si cu Ciorbea tineti partea hotilor (Dragnea), iar autorul ironizeaza aceasta pozitie si se situeaza alaturi de majoritatea romanilor – oamenii cinstiti. Deci e destul de clar cine esti!

  3. Si totusi, este (avocatul diavolului).

  4. Ce-or-bea nu-i bai, da` ce-or mânca?!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.