Home / Raport despre starea ficţiunii / Bărbat, nesigur dacă e manipulat de mass-media să creadă că e gras sau chiar e gras

Bărbat, nesigur dacă e manipulat de mass-media să creadă că e gras sau chiar e gras

Zoom

Confuzie dincolo de limitele umane pentru un bărbat de 145 de kilograme din Breaza, care de cîteva zile nu mai înțelege dacă mass-media aservită intereselor de partid încearcă să-l manipuleze că e gras sau chiar e gras în realitate.

“Ca orice român responsabil care vrea să se informeze corect și nepărtinitor, urmăresc știrile de pe Facebook”, spune Silviu Calancea. “Totuși, în ultima vreme am impresia ca unele trusturi media încearcă să mă manipuleze să cred că sînt gras, deși nu sînt. Am doar oasele mari, așa cum mama și mamaie mi-au zis de cînd eram mic.”

Potrivit lui Silviu, deși subiectul nu a fost atacat niciodată direct, atît Antena 3, cît și România TV, Realitatea TV, B1 TV, Nașul TV, Favorit TV, Eurosport și cel puțin unul dintre posturile ungurești bat apropouri de cîteva zile cu privire la presupusa lui problemă de greutate. “Dacă nu încearcă să mă manipuleze, de ce folosesc termenul «burtieră»? Numai grașii poartă burtieră. De asemenea, de ce tot dau reclame la pastă de dinți? Ca să mă spăl de fiecare dată după ce mănînc? Și ca să mănînc mai mult?”

Din fericire, în ajutorul lui Silviu au sărit mai mulți IT-iști din Fălticeni care au reușit să facă o aplicație care-i spune dacă e supus unei manipulări sau chiar e gras. Din păcate, Silviu nu a folosit niciodată aplicația, pentru că simte că n-are nevoie de nimeni care să-i valideze părerile.

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.