Home / Raport despre starea ficţiunii / Breșă de securitate la BOR: Cambridge Analytica a aflat păcatele a milioane de oameni care s-au spovedit

Breșă de securitate la BOR: Cambridge Analytica a aflat păcatele a milioane de oameni care s-au spovedit

Zoom

Vești proaste pentru românii care și-au încredințat datele personale și păcatele preoților la care s-au dus să se spovedească. Delicatele informații au ajuns la Cambridge Analytica, fiind folosite la alegerile din 2016 pentru a le trimite votanților mesaje electorale potrivite pentru păcatele pe care le-au făcut. Scandalul aduce din nou în discuție puterea pe care a ajuns să o aibă Biserica Ortodoxă Română și ușurința cu care enoriașii renunță la cele mai ascunse secrete doar pentru a evita damnarea veșnică în Iad.

”Românii au renunțat pur și simplu la viața privată. Îi spun duhovnicului absolut tot, de bunăvoie, fără să-i oblige nimeni, doar ca să fie în rândul lumii și să nu ardă în Iad, ca ultimii păcătoși”, a declarat Lucian Mîndruță, în timp ce-i mărturisea unui preot păcatul trufiei de a se crede mai corect și mai civilizat decât locuitorii județului Teleorman. ”E incredibil. Ce n-a reușit să facă Securitatea a făcut BOR, prin spovedanie”, a mai spus Mîndruță, după care i-a mărturisit duhovnicului ce-a făcut în concediu și ce-a mai văzut de pe bicicletă în drum spre muncă.

 

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.