Home / Binele înfrînge / Bun e votul ghiurghiuliu

Bun e votul ghiurghiuliu

Zoom

Traian Băsescu e vesel că s-a ales. Cu un ochi râde, cu celălalt nu ne dăm seama ce face. Nu ne-am dat seama niciodată. Fără discuție, există undeva un dumnezeu al bețivilor. Un dumnezeu care, din când în când, tocmai ca să-i înțeleagă mai bine, se pilește și el. Altfel nu poți să-ți explici că, până în ultima clipă, Băsescu a crezut că ar putea fi premier. Rămâne să ne distrăm cu el în Senat, unde să nu vă mirați dacă, la un moment dat, o să-l ia de moațe pe bătrânul Dănăilă și-o să-l facă găozar. E o chestie de timp și atât.

Liviu Dragnea chiar nu a putut să se abțină. Cică tipul ăla prezentabil despre care ne-a zis că va fi premierul României e chiar el. Și noi care credeam că mustața mai are succes doar la bătrânele vedete porno care făceau furori în anii ’70…

Alina Gorghiu a demisionat din funcția de președinte al PNL. E bine că a făcut acest gest cât încă partidul mai există.

Raluca Turcan este președinte interimar al PNL. Asta e ca și cum ți-ar zice doctorul: N-ați vrea, până vă vindecăm de sifilis, să testați această blenoragie?

Ghiță Falcă dă vina pe Dacian Cioloș pentru scorul slab al PNL: “Dacă Cioloș intra în campanie, PNL ar fi câștigat 38%”. Dacă intra de partea PSD-ului sau cum?

Elena Udrea nu a adunat decât trei mii și ceva de voturi. Asta după ce a făcut videochat, după ce a scris cu pixul pe ea, după ce a îngânat psalmi, după ce a alergat prin parc, după ce a băut cafele cu susținătorii. Chiar așa, ce să mai fi făcut cu oamenii ăia ca s-o aleagă?

(1210 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Să facă ce a promis Madonna că va face alegătorilor doamnei Preşedintă.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.