Home / Raport despre starea ficţiunii / Ca-n Kafka: Un bărbat din Videle a fost declarat mort din 1992, deși a votat la toate alegerile din ultimii ani

Ca-n Kafka: Un bărbat din Videle a fost declarat mort din 1992, deși a votat la toate alegerile din ultimii ani

Zoom

Un tribunal din Videle ne arată că trăim într-o lume absurdă, în care orice abuz e posibil împotriva cetățenilor de bună-credință. Un bărbat din localitate a fost declarat mort cu acte în regulă de peste 25 de ani, deși a votat la alegerile din 2016, la referendumul pentru demiterea lui Băsescu și la congresul PSD de acum două săptămâni.

Omul, care a făcut mari eforturi ca să lupte împotriva statului paralel, apare în acte că-i mort din 1992, iar judecătorul n-a făcut nimic ca să schimbe situația. Magistratului pur și simplu nu-i pasă că bărbatul a ieșit la vot ca să apere democrația. Curajul unui om căruia nu-i e frică de Kövesi a fost călcat în picioare de Justiția băsistă și de banii pe care i-a pompat Soros.

”E ca-n Kafka, domnule. Ca la noi, la nimenea”, a spus la RTV Victor Ciutacu, amintind că astfel de chestii erau curente doar în Praga anilor 1920, când se-ntâmpla des ca un judecător să te trezească din somn și să te condamne la închisoare pe viață, deși tu nu făcuseși nimic și oricum abia te transformaseși într-o insectă.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Tocmai fiindca a votat de fiecare data inseamna ca e mort, niciunul viu nu ar fi votat de fiecare data.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.