Home / Raport despre starea ficţiunii / Ca să nu plătească nota de ziua lui, Ion Iliescu a chemat minerii

Ca să nu plătească nota de ziua lui, Ion Iliescu a chemat minerii

Zoom

Scene inedite la Restaurantul „Capșa” din București, unde Ion Iliescu a invitat mai mulți prieteni ca să-și sărbătorească ziua de naștere, iar apoi, ca să nu plătească piperata notă de plată, a chemat minerii, reușind să iasă pe ușa din spate împreună cu Adrian Năstase.

“Sîntem obișnuiți cu comportamentul domnului Iliescu și al apropiaților dumnealui, în fiecare an face la fel”, au declarat surse din cadrul restaurantului. “Chiar l-am rugat frumos să nu mai cheme minerii, pentru că facem noi cinste. Totuși, dumnealui ține foarte mult la tradiție, zice că nu se simte bine dacă nu cheamă și minerii, care încep să spargă totul pe-aici, să bată ospătarii cu facultate și să caute droguri, valută și mașini de scris. E din ce în ce mai deranjant pentru că majoritatea ospătarilor noștri au trei facultăți, iar drogurile sînt din ce în ce mai scumpe mulțumită fluctuațiilor valutare.”

Chestionat cu privire la incident, Ion Iliescu a ținut să precizeze că e de bun-simț să chemi minerii la ziua ta. “Măi, dragă, e normal să chemi prieteni și apropiați. Oameni care ți-au fost aproape la bine și la rău. Păi, îmi aduc aminte de ziua de 3 martie 1996, cînd amicii mi-au pregătit un tort în formă de Piața Universității, din care a ieșit un miner perfect echipat și cu o panseluță în dinți. Ce vremuri…”

În vîrstă de 88 de ani, Ion Iliescu se află într-o formă de invidiat, socializînd ore întregi cu toți invitații, mai puțin cu o doamnă suplă, îmbrăcată integral în negru.

(490 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.