Home / Gadgeta de perete / Canabis? Acte false? Ţepe cu bilete la Olimpiada 2012? Încercaţi Google Ads

Canabis? Acte false? Ţepe cu bilete la Olimpiada 2012? Încercaţi Google Ads

Zoom

Prevăd un proces mişto şi o amendă grăsună în viitorul apropiat al celor de la Google. Ori asta, ori “noi promovăm mizeriile astea în draci, da’ n-avem nici o răspundere” a devenit între timp legală, morală şi e şi cea mai bună cură de slăbire. Şi-atunci mă duc direct la ambasada Pandorei, că nu mai vreau să trăiesc pe planeta asta.

Ce se-ntîmplă, părerea celor de la BBC: Google Ads a devenit locul unde toate măgăriile menţionate în titlu pot fi promovate în draci şi cumpărate în aceeaşi măsură satanistă. De exemplu, bilete false pentru Olimpiada de anul acesta: ţeparul plăteşte mult pentru fiecare click, Google pune anunţul cap de listă, bizonul navigator accesează şi achiziţionează, ferm convins că firma promovată a fost verificată şi e 140% koşer.

De cealaltă parte a şmenului, oficialii Google au PR-ul pregătit: “Nu sîntem responsabili şi nici nu putem monitoriza toate aceste anunţuri, dar nu fiţi supăraţi, sîntem gata să le eliminăm imediat ce apare o sesizare”.

Ce inseamnă “imediat” în dialectul Google? Răspunsul e complex şi vă las pe voi să alegeţi varianta corectă: a) după primele întrebări puse de BBC, b) după ce a ignorat vreo săptămînă cererile Poliţiei Metropolitane sau c) ambele.  

Dacă aţi ales b) sau c) şi vă întrebaţi ce e cu viteza asta de melc în cîrje, pot să vă spun doar atît: nu are nici o legătură cu faptul că Google păstrează fiecare bănuţ adus de reclamele în chestiune.

(957 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.