Home / Binele înfrînge / Cardul din Mircești

Cardul din Mircești

Zoom

Liviu Dragnea a luat hotărârea ca membrii PSD să aibă card. Nu le-a zis dacă vor putea, cu acele carduri, să ia benzină mai ieftină sau dacă au reduceri în plus la Catena, însă un lucru e clar: soția lui Mihai Tudose a zis că ea vrea banii cash acasă.

Inevitabilul s-a produs, Liviu Pop a vorbit din nou: ”Fiecare copil trebuie și merită să aibă acces la studii, un viitor mai bun decât cel prezent”. Să nu se mire Pop dacă la o ședință de guvern vine Petre Daea la el și se înclină, spunându-i: “Maestre!”.

Mirel Palada a reclamat B1 TV la CNA pe motiv că nu a fost apărat în fața criticilor care i s-au adus pe post după bătaia cu Mihai Goțiu. Palada e revoltat că cei care i-au întinat memoria au plecat din emisie cu toți dinții în gură.

Patriarhul Kiril al Moscovei va veni în România. Vizita nu este una de curtoazie, în care fiecare să se laude cu ce mașini și-a mai cumpărat. Cei doi patriarhi vor să înființeze un muzeu al colaborării celor două Biserici cu regimurile comuniste ca poliție politică.

S-a deschis și anul universitar. Klaus Iohannis le-a spus studenților din Constanța că statul de drept e foarte important și că ei sunt niște studenți de la granița UE și NATO, iar Liviu Dragnea le-a spus studenților din Alexandria să nu se ducă la pescuit, că e periculos. Practic, ce era de învățat pentru anul întâi s-a cam spus.

 

(1197 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.