Home / Internaţional / Cartea cere sacrificii

Cartea cere sacrificii

Zoom

Apple a lansat o carte de 300 de dolari care conține în cea mai mare parte poze cu produsele Apple. Pare că Apple se pregătește să facă pușcărie dacă a început să scoată cărți cu poze, ca Gigi Becali.

Angela Merkel a anunțat că vrea să candideze pentru un al patrulea mandat de cancelar al Germaniei. În contextul în care Trump a cîștigat în SUA, Marea Britaniei se confruntă cu Brexit, iar cea mai mare parte a țărilor UE au probleme cu creșterea popularității extremiștilor, istoria vrea să ne dovedească că e foarte ironică: Germania a rămas principalul simbol al echilibrului și toleranței în Europa.

Doi urși panda, mutați de la o grădină zoologică din SUA la o grădină zoologică din China, par să aibă probleme cu diferențele lingvistice. Probabil și cu regimul alimentar. De la McDonald’s au fost nevoiți să treacă brusc la cîini și orez.

Burger-ul de nutrie a devenit, brusc, foarte popular în rîndul hipsterilor bărboși din Moscova. La prima vedere poate să pară ciudat de ce-ai vrea să mănînci un burger blănos, dar nu uitați că-n Rusia e foarte frig, deci urmează, cel mai probabil, să se lanseze moda burger-ului de Angora și de tigru siberian.

(500 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.