Home / CAŢAVENCII TV / Cațavencii TV: Benzinarii scumpesc apa pe care-o pun în combustibil

Cațavencii TV: Benzinarii scumpesc apa pe care-o pun în combustibil

Zoom

► Pro TV a cerut închiderea publicaţiilor Evenimentul Zilei, România Liberă şi Hotnews, pe motiv că dau stenograme de la DNA pentru care nu deţin drepturi de transmisie.

► Un bucureştean a declarat că nu mai vrea să stea la coadă la semafor, pentru că mereu când ajunge în faţă nu mai prinde nimic. ”Am stat odată aproape două ore la un semafor de pe Mihai Bravu, dar când s-a făcut verde şi am intrat în intersecţie, nu mai avea nici pâine, nici parizer din ăla cu ardei de care mi-a zis nevastă-mea să iau”, a declarat şoferul.

► Acuzaţii grave la adresa liderului PSD Liviu Dragnea:  trustul MediaPro susţine că Dragnea a adus morţi din Teleorman ca să voteze pe site-ul imdb.com pentru mai multe filme la care avea el interese politice ascunse.

► Veşti proaste pentru şoferi: benzinarii au anunţat o nouă scumpire a apei pe care o pun în benzină.

► Un liceu din Focşani şi-a lansat, într-un cadru festiv, candidaţii pentru examenul de Bacalaureat, sesiunea iulie 2013.

(6016 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.