Home / CAŢAVENCII TV / Cațavencii TV: CFR Cluj, nevoită să trimită 300 de copii de mingi în robie la Istanbul

Cațavencii TV: CFR Cluj, nevoită să trimită 300 de copii de mingi în robie la Istanbul

Zoom

► După ce a pierdut meciul cu turcii de la Galatasaray, CFR Cluj trebuie să trimită anual 300 de copii de mingi în robie, la Istanbul.

► Razie în studoiul lui Capatos. Zeci de asistente de platou care practicau cea mai veche meserie din televiziune au primit amenzi usturătoare, multe dintre ele fiind prinse în flagrant, în timp ce conduceau invitaţii în faţa camerelor de luat vederi. Fetele au declarat însă că nu au face şi se vor întoarce la muncă în serile următoare, întrucât au piele, buze şi sâni de întreţinut.

► Proprietarii site-ului Vplay susţin că trustul Mediapro vrea să transforme închiderea Vplay într-o adevărată telenovelă, ca s-o poată difuza apoi pe Acasă.

► Poliţiştii români au destructurat o reţea de traficanţi de carne tocată, care duceau pastă de mici în Spania. Odată ajunsă în Occident, carnea era gătită şi scoasă la produs, unde domnii pofticioşi plăteau bani grei ca să o poată avea.

(5989 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.