Home / CAŢAVENCII TV / Cațavencii TV: Roger Waters transformă ''The Wall'' în ''The Timeline''

Cațavencii TV: Roger Waters transformă ''The Wall'' în ''The Timeline''

Zoom

► Ca să fie în ton cu vremurile, concertul lui Roger Waters de anul viitor din Piaţa Constituţiei nu se va mai numi "The Wall'',  ci '"The Timeline''.

► Anul acesta, cu ocazia zilei de Black Friday, Radu Mazăre va organiza o paradă în magazinul Altex din Tomis Mall, ocazie cu care se va costuma într-un elegant storcător de fructe redus cu 40%.

► Europarlamentarul Gigi Becali a declarat că el nu ţine nici post negru nici post homosexual, pentru că lui nu-i plac negrii şi homosexualii.

► Inaugurarea parcării subterane de la Universitate a stîrnit un val de entuziasm în rîndul manifestanţilor care se pregătesc anul acesta de noi proteste. Pentru că în ianuarie-februarie se aşteaptă temperaturi foarte scăzute, ei şi-au anunţat intenţia de a protesta la adăpost, sub pămînt. Manifestanţilor li s-a alăturat şi Mihai Viteazul, care l-a rugat pe Sorin Oprescu ca, în zilele mai friguroase, să-şi poată parca calul în subteran.

Exclusiv online

(6016 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.