Home / CAŢAVENCII TV / Cațavencii TV: Zuckerberg, nevoit să dea oameni afară de pe Facebook pentru a reduce pierderile

Cațavencii TV: Zuckerberg, nevoit să dea oameni afară de pe Facebook pentru a reduce pierderile

Zoom

► Mark Zuckerberg a anunțat că Facebook are pierderi mari și că e nevoit sa dea afara oameni care au cont pe acest site. El a precizat însă că persoanele care urmează să fie date afară de pe Facebook vor primi 13.000 de like-uri compensatorii, la ce postare doresc ei.

► O bătrînă din Vaslui acuză că un vecin băut i-a violat cu bestialitate corespondența. Se pare că vecinul nu este la prima ispravă de acest gen. Atunci când bea prea mult, bărbatul vede corespondența câte unei bătrâne din cartier ca pe corespondența unei femei atrăgătoare și trece la violarea acesteia, fără ca prezența altor oameni să-l jeneze în vreun fel.

► După condamnările dictate ieri, Adrian Mititelu se plânge că el iar a rămas pe dinafară, neprimind nicio pedepasă. Finanțatorul Universității Craiova susține că e o întreagă mafie la mijloc și că el, nefăcând parte din aceasta mafie, a fost ignorat de instanță. ”Din păcate, așa se întâmplă mereu la noi. Dacă nu ești prieten că ăia mari din fotbal, nu primești nimic”, a declarat Adrian Mititelu.

► Eba a mărturisit că ea nu știe cum se înmulțesc oamenii, dar știe cum se adună și cum se scad.

(5989 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.