Home / Cross promo / Câte case, maşini şi terenuri strâng şefii ministerelor Guvernului Ponta

Câte case, maşini şi terenuri strâng şefii ministerelor Guvernului Ponta

Zoom

Cabinetul Ponta rămâne unul dintre guvernele cu cei mai înstăriţi miniştri ai ultimilor douăzeci de ani.

Deşi, în ultimele şase luni nu şi-au mărit substanţial veniturile şi achiziţiile, membrii Executivului ies în evidenţă prin numărul impresionant de imobile şi terenuri pe care le deţin. Cei 26 de miniştri ai cabinetului Ponta împreună cu premierul adună 37 de case, 33 de apartamente, 21 de maşini şi 51 de terenuri, scrie RTV.NET.

Citeşte şi Politicienii români preferă vacanţele în străinătate. Unde îşi petrec parlamentarii concediul VIDEO

Practic, în medie, un ministru român deţine 2,5 locuinţe şi 1,8 terenuri. Diferenţa de avere dintre membrii cabinetului Ponta este însă una substanţială. În timp ce Remus Pricopie şi Cristian David nu au nici locuinţă în proprietate, vicepremierul Gabriel Oprea deţine nu mai puţin de şapte case şi apartamente. Nu întâmplător, banii din chirie reprezintă o sursă de venit pentru o bună parte dintre miniştri, alături de indemnizaţia de parlamentar şi sumele primite din partea universităţilor.

Află cine este cel mai BOGAT consilier al lui Băsescu

Acumularea de bijuterii, tablouri şi mobilier scump este o preocupare des întâlnită printre miniştrii actualului Guvern, în timp ce la capitolul maşini, membrii Executivului preferă să nu facă exces de zel. Cele mai recente declaraţii de avere publicate de către membrii cabinetului Ponta arată şi cât poate încasa un ministru de pe urma unei nunţi.

Vezi ce avere au Victor Ponta, Daniel Constantin sau Varujan Vosganian, precum şi ceilalţi miniştri din executiv pe RTV.NET

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.