Home / Lifestyle / Ce căuta irish pub-ul la Ploiești?

Ce căuta irish pub-ul la Ploiești?

Zoom

Unde: Sîmbătă, 2 noiembrie, cînd toată crema hipsterimii bucureștene se călca în picioare la deschiderea Clubului Eden din subsolul Palatului Știrbei, am hotărît s-o ard incognito în Ploiești. Mai precis, la The ShamRock, pe strada Vasile Lupu nr. 38. Scopul: două concerte din cadrul proiectului Propunerea Guerrilla, adică B-Side (trupă formată din strănepoata lui Enescu și doi dintre tipii de la The Pixels) și Velosonics.

Cum: Fără așteptări prea mari, întrucît provincia nu mi le-a depășit niciodată. Deci la The ShamRock am găsit exact ceea ce mă așteptam să găsesc: un club cu aer de irish pub românesc, chelnerițe cu zvîc și prietenoase, ca-n orașele mici, o scenă mult prea mică pentru o paradă de instrumente ca aceea a formației Velosonics (două chitare, un bas, o clapă, un violoncel și o vioară, plus un vocal și o gagică la backing vocal) și un public c-o medie de vîrstă de 25 de ani.

Cît: Mai ieftin ca-n Centrul Vechi al Capitalei: 10 lei intrarea la concert, cu o bere Tuborg la sticlă inclusă, 6 lei un draft și 5 lei un ceai. Pentru mîncare se poate suna cu încredere la Jerry’s Pizza, cum am văzut că fac mai toți localnicii. Singurul dezavantaj pentru bucureștenii care vor să se facă mangă în Ploiești ar fi ăla că i-ar costa cam mult taxiul la întoarcere.

W.C. Nici n-am intrat bine în toaleta fetelor, că ușa a fost trîntită de perete de către două puștoaice care plîngeau, chicoteau, respirau greu: “Fată, fată, ai văzut și tu? S-a uitat la mine! Cred că mă place. Doamne, nu pooot să cred?!”. V-am spus, nu am așteptări prea mari. Iar surpriza am găsit-o de-abia în cabina de toaletă – exista hîrtie igienică.

(6045 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.