Home / Gadgeta de perete / Cea mai utilă aplicaţie Android pentru cetăţenii din Iaşi şi Vaslui

Cea mai utilă aplicaţie Android pentru cetăţenii din Iaşi şi Vaslui

Zoom

Cum se cheamă: DrunkBlocker (ştiu, sînteţi surprinşi)

Ce face: Nu vă duce în ispita de-a da telefoane tîmpite după a zecea vodcă. Mai exact, pune în practică un plan simplu în patru paşi: setaţi ora la care începeti să beţivăriţi, setaţi ora la care presupuneţi că vă ridicaţi de sub masă, selectaţi numerele periculoase, trimiteţi aplicaţia în patrulare, hai noroc şi.la mai mare. 

S-a făcut 1 noaptea şi vreţi să sunaţi? (Mai încape…hîc!…vorbă?) Nu se poate, orice tentativă de apel e blocată din start dacă nu treceţi un simplu test de ebrietate. Sau dacă vă încăpăţînaţi să-l treceţi din gard în gard, respectiv în patru labe

La ce e bună: Cred că e destul de clar. În caz contrar, mergeţi diseară la băut cu telefonul burduşit de credit şi cu numărul nevestei/ şefului/ nevestei şefului pe speed dial. Că veni vorba, vă urez mult succes în noua carieră. Şi apelati cu încredere la site-urile de întîlniri online, cică ajută. 

Cît costă: nimic, să vă rămînă bani de taxi. Asta dacă nu i-aţi băut deja

Unde o găsesc: http://drunkblocker.appspot.com/

(955 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.