Home / Gadgeta de perete / Cel mai bun serial SF vine pe Android

Cel mai bun serial SF vine pe Android

Zoom

E disponibil via download, poate fi complet gratuit (depinde de sursă) şi devine din ce în ce mai popular printre posesorii de telefoane mobile bîntuite de Android. Cum se numeşte? Inculţilor, mi-e şi ruşine că întrebaţi: e celebrul Virus Trek: The Mobile Generation! Vreţi şi povestea pe scurt? Citiţi în continuare.

Studiul de audienţă realizat de Lookout Mobile Security are date foarte promiţătoare: numărul de episoade (“aplicaţii infestate cu malware”, după cum le zic ei) a sărit de la 80 la 400 în prima jumătate a lui 2011. Nu sună foarte impresionant? Atunci adaug că, în aceeaşi perioadă, show-ul a atras deja între 500.000 şi 1.000.000 de fani, şi cifrele continuă să crească într-un ritm mai ameţitor decît o pălinca de Ardeal stinsă cu ţuică din Moldova. 

 

Nu disperaţi dacă moda v-a ocolit încă telefonul: cercetătorii spun că, dacă aveţi puţină rabdare şi la fel de multă minte, puteţi să deveniţi trendinez în cel mai scurt timp. Fie intraţi pe un site meşterit să vă îmbie cu un download infestat, fie aveţi o aplicatie curată, care va beneficia de un update viermănos imediat ce devine destul de populară.

(955 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Ce cobesti, dom’le? Exista antivirusi si pentru Android, nu stiai? Nici macar nu-s scumpi… La preturi cuprinse intre 10 si 30 de coco poti sa-ti iei unu’ bun. Venisi matale cu predictii apocaliptice…

  2. vorbiti ca sa nu adormiti…daca luati toate magariile facute de ics si igrec e normal sa o luati in brate … cumparati de pe site-uri avizate doar produse originale…

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.