Home / Experimentul zilei / Cele mai bune întrebări la interviul de angajare ca participant la Marșul Normalității/Diversității

Cele mai bune întrebări la interviul de angajare ca participant la Marșul Normalității/Diversității

Zoom

Ați fost cam puțini la Marșul Normalității. Doar 100 de protestatari?
a) nu am fost puțini, a fost doar o iluzie optică. Noi eram de fapt foarte mulți, dar stăteam înghesuiți ca să nu se infiltreze homosexualii între noi (0 puncte)
b) inițial da, am fost puțini. Dar ulterior am decis că e un marș pentru elite și atunci am devenit destui (100 de puncte)
c) e adevărat. În stilul ăsta mi-e teamă că în curînd nu ne vom aduna destui pentru un marș și presa va fi obligată să ne prezinte drept „Plimbărica Normalității” (1.000 de puncte)

De ce sînt participanții la Marșul Diversității percepuți ca marea amenințare la adresa familiei tradiționale?
a) pentru că homosexualii nu pot să-și bată nevestele. Pentru că legea nu le dă voie să aibă neveste. Eu cred că ar trebui să schimbăm legea și să-i obligăm să se poată însura. Tradițiile noastre trebuie protejate (0 puncte)
b) pentru că altfel ar trebui să realizăm că vina stă în cîrca economiei românești și nu ar fi corect să dăm vina pe victima unui viol politic în grup (100 de puncte)
c) pentru că este foarte comod să dai vina pe niște unii pe care, oricît i-ai enerva, tot nu vor sări la bătaie. Și, chiar dacă ar sări, rezultatul ar fi doar niște palme duioase la funduleț. Noi nu ne speriem de atîta lucru. Ba chiar primim provocarea cu plăcere.(1.000 de puncte)

(974 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.