Home / Experimentul zilei / Cele mai bune intrebări la interviul de angajare ca supraveghetor la examenul de Bacalaureat

Cele mai bune intrebări la interviul de angajare ca supraveghetor la examenul de Bacalaureat

Zoom

39.435 de candidați speră să obțină diploma de bac în această sesiune. Este un semn bun?

a) este excelent, lumea trebuie să înțeleagă că viitorul României stă în educație. De exemplu, eu știu cel puțin 5 universități particulare care abia așteaptă să-i aibă drept studenți (0 puncte)

b) este clar că elevii români s-au pus serios pe învățat. De exemplu, chiar recent citeam că de vreo săptămînă este criză de zilieri în România (100 de puncte)

c) este un semn de speranță. Mai țineți minte că anul trecut vă îngrozeați aflînd că 42% dintre elevi sînt analfabeți funcțional? Ei bine, bac-ul ăsta ne dă ocazia să perfecționăm aceste cifre (1.000 de puncte)

 

Ați luat șpagă în această sesiune de Bacalaureat?

a) nici nu mă gîndesc, eu sînt profesor cinstit. Atît de cinstit că uneori mă mir că statul insistă să ne plătească pentru munca noastră. Sincer să vă spun, am impresia că statul e fost elev de-al meu. Pare cam tîmpit (100 de puncte)

b) nu este etic să iei șpagă. Adică, uitați-vă la ei: dacă insistă să vină la școală în loc să-și vadă liniștiți de vacanță, e clar că sînt cel puțin săraci cu duhul (1.000 de puncte)

 

 

(964 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.