Home / Experimentul zilei / Cele mai bune motive pentru care Viorica Dăncilă este noul prim-ministru al României

Cele mai bune motive pentru care Viorica Dăncilă este noul prim-ministru al României

Zoom

Numirea Vioricăi Dăncilă a fost primită cu entuziasm în teritoriu. Inspirați de freza de nașă-mare a noului premier, mai mulți lideri locali au declarat deja depășirea planului la furat mirese.

Viorica Dăncilă ține la coafura ei pentru că o imagine face cît o mie de cuvinte. Din păcate, în cazul ei, cam toate cuvintele ar fi ale Mariei Grapini.

După ce SPP a fost informat că noul premier renunță la serviciile sale, șeful instituției a ținut să precizeze oficial: „Doamna Dăncilă este victima unei confuzii. Ofițerii mei încercau să vorbească la microfonul ascuns în mînecă, nu să rîdă de ea pe ascuns”.

După ce CNCD și-a dovedit utilitatea amendînd drastic compararea coafurii doamnei Dăncilă cu pavianul cu mantie, alte maimuțe au căpătat și ele curaj și au început să se plîngă de hărțuirile la care sînt supuse de tot soiul de animale politice.

Întrebați dacă membrii actualului cabinet ar trebui păziți de Jandarmeria Română, mai mulți cetățeni au declarat: „N-are sens, noi am fi mulțumiți dacă i-ar păzi doar jandarmul violent de la protest!”.

Ultima stenogramă DNA surprinde un dialog interesant între Liviu Dragnea și Klaus Iohannis: „Uite, bă, că am avut tupeu s-o pun pe nașa-mare premier. Acum e rîndul tău să vii la la Cotroceni în trening de nuntă și în gumari, ca lumea bună din Teleorman”.

(955 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.