Home / Experimentul zilei / Cele mai importante declarații după participarea ministrului Culturii și Identității Naționale la congresul dacopaților

Cele mai importante declarații după participarea ministrului Culturii și Identității Naționale la congresul dacopaților

Zoom

Imediat după încheierea congresului, ministrul Lucian Romașcanu a declarat fericit: „Nu-mi vine să cred că ani de zile am repetat niște minciuni pe care aceşti patrioți adevăraţi se chinuie să le corecteze! De exemplu, știați că formularea corectă e «Sînt român și get-beget»?”.

Petre Daea s-a declarat profund mîhnit că n-a putut participa și a adăugat: „Vă dați seama că acum nu mai pot vorbi despre varză, acest minunat furaj, pînă cînd nu voi afla adevărul despre ea la congresul viitor?”.

Liviu Dragnea a mustăcit nemulțumit și acum se întreabă dacă Romașcanu nu intenționează să-l trădeze pentru Dacian Cioloș.

Miron Mitrea s-a mirat cum de n-a fost invitat să vorbească și el în calitate de expert. Pe vremea lui se știa clar: Ză dacs cam from ză trucks.

Herodot a declarat, acum 2.500 de ani, că geții sînt cei mai viteji și mai drepți dintre traci, motiv pentru care este venerat de toți dacopații. Bine, același Herodot spune că sciții au apărut după ce Heracle a făcut sex cu o femeie pe jumătate șarpe. Dacopații par niște tipi informați: cred în comparațiile unui băiat care nu știe diferența dintre pet-shop și sex-shop.

(945 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.