Home / Raport despre starea ficţiunii / Cele mai întâlnite mituri despre Victor Ponta

Cele mai întâlnite mituri despre Victor Ponta

Zoom

Victor Ponta nu și-a luat pe bune titlul de doctor în drept.

FALS. E adevărat, Ponta a plagiat în lucrarea lui de doctorat, dar adevărata măsură a înțelegerii dreptului nu ți-o dă compilarea unor idei într-o lucrare academică, fie ea și originală. Mult mai dificil e să navighezi printr-un sistem juridic cu o lucrare de doctorat plagiată și să ajungi premier. Doar cine face asta merită titlul de doctor în drept.

Victor Ponta a fost agent SIE. Poate încă mai e.

FALS. Ponta nu ar putea să lucreze pentru serviciile secrete. Nu pentru că n-ar putea să păstreze un secret, ci pentru că, la cât de antipatic e, nimeni nu i-ar spune lui un secret. Serios, ați văzut ce față are? N-ai vrea ca unul care zâmbește mereu încrezut să aibă satisfacția că deține vreun secret. Orice secret, indiferent cât de mic. Se spune că banca la care și-a făcut card cu greu a acceptat să-i spună ce PIN are.

Îl mai cheamă și Viorel.

ADEVĂRAT. Multă vreme n-a știut dacă îl cheamă Victor sau Viorel, așa că și-a trecut în acte și numele de Viorel, ca să fie sigur că nu face vreo gafă. Acum are altă nelămurire: nu cumva îl cheamă și Virgil?

Victor Ponta are un fund disproporționat în raport cu corpul.

ADEVĂRAT. La specia lui, fundul funcționează ca o carapace și are o importantă funcție defensivă. Atunci când se simte amenințat de prădători, Ponta se retrage sub propriul fund până trece pericolul.

Victor Ponta e un mare iubitor de raliu.

FALS. Dacă iubea cu adevărat acest sport, nu-i mânjea imaginea asociindu-se cu el.

Victor Ponta are un umor debordant.

ADEVĂRAT. Într-un interviu-eveniment acordat postului Antena 3, a recunoscut că tot ce știe în materie de umor a învățat din spectacolul lui Doru Octavian Dumitru Supozitoare cu trotil.

Victor Ponta e creația lui Adrian Năstase.

FALS. Victor Ponta e creația lui Walt Disney. A apărut pentru prima oară într-un film de animație în 1928 și de atunci i-a încântat pe copiii din toată lumea cu aventurile lui năstrușnice de șoarece antropomorf.

(1510 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Si-ar putea lasa si el hamster sub nas, precum baciul de Teleorman, ca sa ne fie si mai simpatic.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.