Home / Experimentul zilei / Cele mai probabile urmări ale alegerii Marinei Le Pen ca președinte al Franței

Cele mai probabile urmări ale alegerii Marinei Le Pen ca președinte al Franței

Zoom

Presa franceză va titra la unison: „Ieri seară, Maiestatea Sa Marine Le Pen și-a făcut intrarea publică și a sosit la Palatul Élysée. Nimic nu poate depăși bucuria universală”.

Evident, vorbim despre aceeași presă frnceză care titrase: „Monstrul a candidat!”, „Tiranul a ajuns la Lyon” sau „Uzurpatoarea a îndrăznit să se apropie de Paris”.

Administrația de la Élysée declanșează procedurile pentru Frexit. Panică în Europa. Angela Merkel liniștește populația într-un discurs transmis în direct la de Nürnberg: „Stați liniștiți, nu se întîmplă nimic. Reich-ul European va dăinui o mie de ani!”.

În aceeași seară, Angela Merkel sună la Paris: „Dragă Marina, codul de la interfonul Franței e tot 1-9-4-0? Am trimis niște băieți cu un cadou. Apropo, mai ai vila aia mișto la Vichy?”.

În final, partea franceză și partea germană decid să aibă o întîlnire într-un loc neutru și complet lipsit de semnificații. De exemplu, la Sedan.

Presa franceză relatează post-întîlnire: „Din păcate, negocierile au ajuns într-un impas. Urmează o nouă rundă de negocieri la Compiègne. Victoria este aproape!”.

Victoria este sărbătorită cu fastul obișnuit pe Champs-Élysées. Populația Parisului ovaționează trupele germane eliberatoare.

Americanii intră în negocieri. Normandia iese din UE. Belgia iese din UE. Norvegia iese din UE, deși norvegienii continuă să urle nervoși că ei n-au fost în UE niciodată și că n-au nevoie de eliberare. Prin urmare, Norvegia intră într-un proces accentuat de democratizare prin extracție petrolieră.

Profitînd de anarhia generală, România se unește cu Moldova. Vladimir Putin este primul șef de stat care recunoaște noul stat. Adică Bulgaria Mare.

Peste 100 de ani: democrația și demografia au învins. Din Irlanda și pînă la granițele Rusiei, bătrînul continent se bucură de liniște și pace. Trăiască Emiratele Unite!

(964 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

  1. Da’ Nea Marin e mort, doar post-mortem sa-l mai facem presedinte.

  2. Ce să mai comentez. Credibil.

  3. Cu capitala,bineînțeles,la Budapesta!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.