Home / Experimentul zilei / Cele mai probabile urmări ale aplicării impozitului pe gospodărie

Cele mai probabile urmări ale aplicării impozitului pe gospodărie

Zoom

Intră în vigoarea taxarea pe venitul global. Lia Olguța Vasilescu apare la conferința de presă în costum de baie, pregătită pentru valurile de bani care vor inunda țara din zona gri.

Toate ziarele economice serioase vor trata subiectul în rubrica „Fata de la pagina 10%”.

Românii devin brusc motivați să păstreze fiecare bon primit. Mai mult, cei mai drepți și mai corecți dintre traci încep să adune și bonurile altora. În scurt timp, e aproape imposibil să faci diferența dintre un cetățean responsabil fiscal și un boschetar care adună cinstit din gunoaie.

În final, bătălia semantică e cîștigată de cei corecți. Apar reclamele TV: „Pentru o viață sănătoasă, boschetăriți cel puțin doi metri de bonuri pe zi!”.

Toți cetățenii României încep să economisească banii netaxați lunar pentru a plăti impozitul de final de an fiscal. Prin urmare, jumătate din economiii sînt sparte de Crăciun, iar restul de Paște și de 1 Mai.

ANAF amenință cu sechestru pe grătare și lăzi frigorifice. Apar primele zvonuri despre iminența unei revoluții.

Guvernul Grideanu a anjagat consultanții fiscali pe care îi plătește regește pentru a nu lua șpagă. Șpaga devine o specie pe care de dispariție în România. Apar primele zvonuri despre iminența unei revoluții în PSD.

Apare prima rezervație naturală de șpagă din România. Grig Bute publică un reportaj de la fața locului în pagina 20 a săptămînalului Cațavencii

 

(964 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.