Home / Experimentul zilei / Cele mai probabile urmări ale scandalului din jurul legii grațierii

Cele mai probabile urmări ale scandalului din jurul legii grațierii

Zoom

Victor Ponta: „Era normal să pice amendamentele din Comisie. România are nevoie de legi cu amendamente noi, care au fost furate sau plagiate din alte legi existente”.

Traian Băsescu continuă să se plîngă că actuala formă a legii avantajează hoții în dauna medicilor și a profesorilor. E într-adevăr rușinos. Adică să nu zici tu nimic și de chelneri?

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cere ca formularea „femei însărcinate” să fie înlocuită cu „persoane însărcinate” pentru a nu promova idei retrograde legate de rolul femeii în societate.

Cristi Borcea începe să poarte neglijeuri roz în celulă. Întrebat dacă își dorește vizita unui psiholog, acesta a răspuns: „Da, și promit că nu îi cer pensie alimentară”.

Feministele din România cer retragerea completă a amendamentului privind femeile însărcinate și declară, într-un protest topless ad-hoc: „Femeile trebuie să-și urmeze cariera, nu să stea acasă așa cum vor porcii de bărbați!”.

Șerban Nicolae insistă că România trebuie să grațieze cît mai mulți deținuți, pentru că banii economisiți pot fi investiți în școli și spitale. Probabil că la anul va susține grațierea cît mai multor elevi și bolnavi, pentru ca banii să fie investiți în autostrăzi.

După ce Liviu Dragnea a explicat că baia este singurul loc pentru părerile personale, cetățenii de bun-simț se întreabă dacă varianta actuală de grațiere e lege sau doar un mare gînd personal.

(964 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.