Home / Experimentul zilei / Cele mai românești momente ale atacului terorist de la Londra

Cele mai românești momente ale atacului terorist de la Londra

Zoom

După ce filmulețul în care un român cere un par a devenit viral, autoritățile britanice îi sfătuiesc pe cetățeni ca, în caz de atac terorist, să rămînă calmi și să explice atacatorilor: „Jeacî di chieli am, oleacî di batai știu, hai la Londra!”.

Secvența „Du-te și adu parul ăla care e sub masă la mine, am eu unu’ d-ăla de lemn, adu, Florin, făcălețu’ ăla tare de sub masă” i-a convins de liderii ISIS de două lucruri. Întîi, că toți teroriștii ar face bine să plătească cinstit cînd merg la pîine, și doi, că un tip care folosește un par pe post de făcăleț sigur e însurat cu o femeie care folosește o roată de compactor pe post de sucitor.

Tabloidele britanice au scris ani de zile „Temeți-vă, vin românii!”. Acum au început și tabloidele teroriste să scrie același lucru.

Un turist român i-a apostrofat pe atacatori în cuvinte dure, în timp ce se apăra instinctiv cu mîna pe portofel: „Băi, terminați cu prostiile și cuțităreala, că eu n-am plătit avion de Londra ca să văd Brăila!”.

Gigi Becali: „Dacă mut FCSB la Londra și orașul se oferă să susțină financiar galeria, în două săptămîni am eradicat terorismul în Anglia”.

Theresa May: „Internetul trebuie reglementat pentru a preveni terorismul”. Un român: „Pun pariu că tot Theresa a zis și «fisting-ul trebuie interzis în Anglia pentru a preveni SIDA»”.

Dacă Shakespeare i-ar fi cunoscut pe români, Richard al III-lea ar fi strigat: „Dau un regat pentru un par!”. Și ar fi cîștigat bătălia.

(945 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.