Home / Experimentul zilei / Cele mai șocante știri despre români și vacanțele lor

Cele mai șocante știri despre români și vacanțele lor

Zoom

Dacă ar fi să-i iei în serios pe români, ai tinde să crezi că ei sărbătoresc Paștele pentru că atunci reînvie traficul infernal de pe Valea Prahovei.

E de neînțeles de ce se chinuie atît șoferii români să prindă un loc în coloana blocată pe undeva pe la poalele Sinaiei sau ale Buștenilor. Ai spune, în glumă, că și-au lăsat plăsuța la rînd și nu vor să piardă locul. După care privești mormanele de ambalaje goale de pe marginea drumului și îți dai seama că fix asta au făcut.

După trei ore pierdute în trafic devii ferm convins că tradiționala țuică la cazan e făcută în Dacia predecembristă din față sau în rabla cu numere bulgărești din spate.

Românii sînt un popor cu adevărat credincios. Așa se explică de ce nu concep Paștele fără să înțepe carnea care sfîrîie pe grătar cu furculițe imense, în timp ce fețele li s-au înnegrit de la fum.

Traian Băsescu s-a felicitat încă o dată pentru că n-a fost capabil să facă autostradă pînă la Brașov. Dacă românii au reușit asemenea blocaje pe un drum național, pe autostradă ar fi fost dezastru.

Klaus Iohannis a petrecut Paștele acase, pentru că nici anul ăsta n-a reușit să se decidă doar la una singură.

Liviu Dragnea a invitat-o pe Viorica Dăncilă să petreacă sărbătorile la el acasă, în raftul pe care își ține prietena sa Irina păpușile Barbie.

Anul acesta s-au înregistrat cele mai slabe vânzări de carne de oaie. Era de așteptat, atîta vreme cît programul de guvernare al PSD se încăpățînează să fie fix mielu’.

 

(974 articole)

www.catavencii.ro

Comentarii Facebook

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.